Cucurella

Ryktesaker, uke 34

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 27. august

18.25: Chelsea skal være åpne for å låne ut Marc Cucurella til United, men på deres betingelser (lånesum + dekker lønn), skriver Fabrizio Romano. Det skal nå være opp til United.

Sergio Reguilón og Marcos Alonso skal fortsatt være aktuelle alternativer.

15.10: Marc Cucurella og Sergio Reguilón har allerede blitt nevnt. Den tredje venstrebacken som skal være på Uniteds liste over mulige signeringer er Marcos Alonso, melder The Telegraph.

14.30: Skal vi tro The Sun så har West Ham gjenåpnet samtaler med Manchester United om en overgang for Harry Maguire.

Den ikke alltid så pålitelige avisen skriver at London-klubben prøver å finne en måte å betale litt mer på, slik at United ikke må betale en like stor del av lønnskompensasjon som Maguire angivelig har krevd, som skal ha vært på £6 millioner.

West Ham og United ble tidligere i sommer enige om en overgangssum på £30 millioner, mens West Ham og Maguire også skal ha kommet til enighet om de personlige betingelsene. Det er imidlertid forhandlingene mellom United og Maguire som da sies å ha stoppet en mulig overgang.

09.20: Lørdag kveld meldte Fabrizio Romano at Marc Cucurella er en spiller United vurderer å hente på lån, som følge av Luke Shaws skadefravær.

En annen som skal være på lista er Tottenhams Sergio Reguilón, skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Lørdag 26. august

22.25: Manchester United har forhørt seg med Chelsea om mulighetene for å hente Marc Cucurella på lån, melder Fabrizio Romano. Det er foreløpig usikkert hvor veien går videre derfra.

Romano skriver at det er tre kandidater på lista over mulige venstrebacker som kan bli hentet inn, etter at det ble kjent at Luke Shaw er ute over en lengre periode med skade.

08.45: Facundo Pellistri har blitt koblet med et utlån til FC Twente i sommer. Uruguayaneren skal imidlertid ikke være på overgangslista til den nederlandske klubben lenger, skriver De Telegraaf.

Fredag 25. august

13.20: Marseille jobber hardt for å signere Eric Bailly, skriver Dharmesh Sheth i Sky Sports. Midtstopperen var utlånt til franske klubben forrige sesong, og er som kjent ikke med i Ten Hags fremtidsplaner.

11.10: Manchester United er ved siden av Chelsea og Tottenham interessert i å hente Ivan Toney i januarvinduet, skriver Daily Mail. Brentford skal angivelig ha verdsatt spissen, som nettopp har signert med agentbyrået CAA Stellar, til £80 millioner.

Toney er for øyeblikket utestengt fra all fotball frem til januar, etter å ha blitt dømt for å ha brutt en rekke bettingregler.

08.05: West Ham er i ferd med å sikre seg signeringen av Mohamed Kudus fra Ajax, men ifølge Evening Standard ventes London-klubben å forsterke ytterligere mot slutten av overgangsvinduet. Scott McTominay skal være blant dem som fortsatt tiltrekker seg interesse fra Moyes & co.

Torsdag 24. august

21.21: Gazzetta dello Sport (her gjengitt av Sport Witness) skriver at United er klare til å tilby 20+5 millioner euro (17,2+4,3 millioner pund i nåværende kurs) for Santos-spiss Marcos Leonardo, som har vært sterkt koblet til Roma.

Vi ville tatt dette ryktet om 20-åringen med en klype salt før det kommer fra bedre kilder enn GdS.

19.54: Under delte vi en oppdatering om Uniteds angivelige forsøk på å hente Odysseas Vlachodimos, mannen Fabrizio Romano har omtalt som keeperen United helst vil hente inn. Altay Bayindir virker uansett fortsatt mest sannsynlig, og den tyrkiske journalisten Yağız Sabuncuoğlu skriver at Bayindir skal ha sagt farvel til Fenerbahce.

18.23: Tyrkiske Altay Bayindir kobles som kjent til United som et mulig nytt andrevalg, men det har tidligere blitt rapportert at Benfica-keeper Odysseas Vlachodimos er Uniteds førstevalg, og nå skriver Florian Plettenberg fra tyske Sky at 29 år gamle Vlachodimos skal ha mottatt et offisielt tilbud fra United, og at han kan signere en femårskontrakt.

Ifølge Plettenberg er det muntlig enighet om en avtale, og Vlachodimos vil koste rundt 15 millioner euro (12,86 mill pund i nåværende kurs).

Ten Hag ønsker seg den greske landslagskeeperen, men en endelig avgjørelse skal ikke være tatt siden nevnte Bayindir også er aktuell.

13.00: Manchester United skal være klar til å tilby Jonny Evans en ettårskontrakt. Det skriver James Ducker i Telegraph.

På pressekonferansen før kampen mot Tottenham forklarte Erik ten Hag at United var i samtaler med Evans, og nå ser det ut til at partene vil komme til enighet.

09.40: Manchester Evening News sin ledende United-skribent Samuel Luckhurst serverer en oppsummering om hvor United står en drøy uke før overgangsvinduet stenger.

  • United kan ikke gjøre flere betydelige spillerkjøp før flere spillere forlater Old Trafford. Uniteds hender er akkurat nå bundet av Premier Leagues Financial Fair Play-regler.
  • Facundo Pellistri skulle etter planen sendes på lån denne sesongen, men skader og formsvikt på flere av angrepsspillerne, har gjort at det trolig ikke blir noe av. 
  • Crystal Palace linkes til Dean Henderson, og der vi i så fall Henderson konkurrere mot en annen tidligere United-keeper, Sam Johnstone, om keeperplassen.
  • Ten Hag vil ha en solid back up for André Onana og dersom Henderson får forlate United er Fenerbahces Altay Bayindir sterkt linket til United. 
  • Kobbie Mainoos skade gjør at United trolig vegrer seg for å selge Scott McTominay i dette vinduet.
  • Anthony Martial har kontrakt med United ut denne sesongen, og klubben vil neppe aktivisere opsjonen på ett år forlengelse med mindre franskmannens form bedrer seg betraktelig.
  • United forventer at Harry Maguire blir, mens Eric Bailly, Donny van de Beek og Brandon Williams har fått klarsignal til å finne seg nye klubber. Williams linkes sterkt til formsterke Ipswich og tidligere førstelagstrener i United Kieran McKenna.

Onsdag 23. august

22.10: Noam Emeran bekrefter at han forlater United. Les mer i egen sak her.

20.40: Sofyan Amrabat skal være øverst på Uniteds ønskeliste over midtbaneforsterkninger, men marokkaneren kobles også til Atletico Madrid og Liverpool.

Nå trener han for seg selv og er ikke med i Fiorentinas tropp som møter Rapid Wien i Conference League-kvalifiseringen torsdag.

Det kunne Fiorentina-manager Vincenzo Italiano selv fortelle i forkant av kampen.

– Amrabat trener for seg selv, han vil ikke reise med oss for den neste kampen, skal han ha sagt, ifølge Fabrizio Romano.

17.30: Ifølge Fabrizio Romano er både Manchester United og RB Leipzig i forhandlinger om å signere stortalentet Dino Klapija. Den 16 år gamle angrepsspilleren holder for øyeblikket til i kroatiske Kustosija.

17.25: La Liga-klubben Granada er i samtaler med Manchester United om å signere Alvaro Fernandez, skriver Sky Sports.

Samtalene skal nå dreie seg om et mulig lån, selv om Granada skal ha et ønske om at avtalen vil inkludere en opsjon om å kunne hente venstrebacken permanent. Det skal imidlertid ikke på nåværende tidspunkt være bestemt.

Burnley nevnes også som en av flere klubber som har vist interesse for 20-åringen.

15.36: L’Equipe skriver (her gjengitt av Sport Witness) at Nice ser på midtstoppere fordi Jean-Clair Todibo fort kan havne i United. Han skal nå være hovedmålet.

Det har tidligere blitt snakket om at et eventuelt stopperkjøp kun vil skje om Harry Maguire forlater klubben.

11.32: Det har vært litt spekulasjoner om Raphaël Varane/Saudi-Arabia i det siste, men ifølge Fabrizio Romano har det aldri vært direkte kontakt med klubber i Saudi-Arabia, og hovedpersonen selv er ikke interessert i flytte på seg i sommer.

United ser heller ikke på Varane som en spiller som er på markedet.

08.13: Ryan Gravenberch har de siste dagene blitt koblet til United igjen, og vi tar med en oppdatering hvor verken United eller eventuelle andre interesserte klubber (Liverpool har blitt nevnt tidligere) nevnes, men hvor troverdige Raphael Honigstein skriver litt om Gravenberch-situasjonen for The Athletic.

Honigstein skriver at Gravenberch er åpen for å forlate Bayern, og at Thomas Tuchel vil gå med på et salg fordi han ønsker å bruke pengene på en defensiv midtbanespiller. Bayern heller likevel mot å ikke selge Gravenberch fordi klubbledelsen mener at 21-åringen bør få mer tid, og de håper at Tuchel vil finne en måte å få ham inn på laget før januarvinduet, og at situasjonen kan vurderes på nytt da. Signeringen av Konrad Laimer gjør at de ikke deler Tuchels mening om at Bayern trenger en ny defensiv midtbanespiller.

08.06: Simon Jones i Daily Mail skriver at United og Chelsea er blant klubbene som er interesserte i den amerikansk-kroatiske 16-åringen Dino Klapija, som spiller for NK Kustošija.

RB Leipzig, Barcelona, AC Milan og Juventus nevnes også som interesserte klubber, og RB Leipzig har blitt regnet som favoritter. Noen av klubbene skal være villige til å by over 5 millioner pund for den unge spissen.

Tirsdag 22. august

20.25: Laurie Whitwell følger opp med mer informasjon rundt Ipswich sin interesse rundt Brandon Williams. The Athletic-journalisten at det forhandles om et lån med opsjon på kjøp for den 22 år gamle backen.

19.30: Brandon Williams kan bli gjenforent med tidligere førstelagstrener i United, Kieran McKenna.

22-åringen er blant spillerne som fort kan forlate Old Trafford før overgangsvinduet stenger. Ikke alltid like troverdige Talksport skriver at topplaget i Championship etter de tre første kampene er interessert i Uniteds venstreback.

Et nettsted som følger Ipswich tett, TWTD.co.uk, skriver at klubbene forhandler om en låneovergang, men at det ikke er noen enighet enda.

17.45: Med ryktene om Altay Bayindir inn dørene på Old Trafford betyr det at det kan bli mulig at Dean Henderson likevel får lov til å forlate klubben i sommer. Keeperreserven har måttet se at overgangen til Nottingham Forest gå i vasken etter at de gikk for Matt Turner etter for lang ventetid på Henderson.

David Ornstein skriver at Crystal Palace er den mest sannsynlige destinasjonen for Henderson dersom det skulle bli en overgang ut denne sommeren.

17.35: Den tyrkiske journalisten Yağız Sabuncuoğlu skriver like etter at Ornstein «breaket» historien om Altay Bayindir at United har gått med på å betale utkjøpsklausulen.

Tidligere tirsdag skrev samme mann at Bayindir og hans representanter hadde forlatt Istanbul og dratt for å forhandle med en ny klubb.

17.30: Ut av det blå dukker et nytt navn opp i sammenheng med United. The Athletics David Ornstein skriver at United har bedt om medisinske undersøkelser på den tyrkiske keeperen Altay Bayindir.

Grunnen til undersøkelsen er bekymring rundt en ryggskade som keeperen skal ha slitt med den siste tiden. Avhengig av resultatet så kommer United til å ta en avgjørelse om de vil hente tyrkeren til klubben for en sum på rundt €5 millioner, som er keeperens utkjøpsklausul, eller om de ønsker å se på andre alternativer.

25-åringen var forrige sesong førstekeeper i Fenerbahçe og stod hele 40 kamper for den tyrkiske klubben. Totalt har han spilt 149 kamper for klubben siden han ankom fra Ankaragücü i 2019.

16.15: Foreløpig er det ingen av de engelske mediene som har plukket opp dette, men den normalt sett troverdige United-figuren Sam_c345 skriver på Twitter at United liker Ivan Toney og at han er et alternativ som det ses på inn mot januarvinduet.

Brentford-spissen er for øyeblikket utestengt fra all fotball etter at han ble dømt for å ha brutt en rekke bettingregler.

13.50: Flere engelske medier melder at det ikke skal være mangel på potensielle klubber for Mason Greenwood. Charlotte Duncker og Paul Hirst i The Times er blant de som omtaler saken. De skriver at bare timer etter at United annonserte at Greenwood var ferdig i klubben, skal det ha kommet flere telefoner fra klubber i Europa og midtøsten som forhørte seg rundt angriperen.

Istanbul Basaksehir blir spesifikt nevnt, som en av klubbene som har vist interesse for engelskmannen. Tyrkerne skal ha uttrykt sin interesse tidligere denne måneden. 

12.40: Sheffield United skal være interessert i Facundo Pellistri og ønsker å hente uruguayaneren på lån, skriver The Telegraph. Det er imidlertid per nå uvisst om Erik ten Hag vil sende ham på et utlån eller ha 21-åringen tilgjengelig i United-troppen også denne sesongen.

09.20: ESPN skriver at United håper å bringe inn to spillere før overgangsvinduet stenger. Det skal være en keeper og en midtbanespiller som står øverst på listen.

Ryan Gravenberch er et av navnene som hyppig dukker opp. 21-åringen har spilt under Ten Hag tidligere, da i Ajax. Nå skal Thomas Tuchel ha hatt diskusjoner med Gravenberch angående framtiden hans i Bayern. Liverpool skal også være interessert i nederlenderen.

08.35: Marco Veratti skal være på ønskelisten til United, det skriver Daily Mail. PSG skal være åpen for å selge 30-åringen dette overgangsvinduet, men United er ikke de eneste som er interessert i italieneren sine tjenester. Bayern München er nemlig også linket til midtbaneterrieren.

Mandag 21. august

15.37: Dean Henderson kobles til både Nottingham Forest og Crystal Palace, og det er for øyeblikket sistnevnte som er i førersetet i kampen om målvakten, skriver Fabrizio Romano, som fastslår at Henderson fortsatt er ventet å forlate United.

14.11: Fabrice Hawkins fra franske RMC skriver at Victor Lindelöf er på ønskelista til franske Rennes, men at det hele kompliseres av at Lindelöf trives der han er.

Fabrizio Romano fulgte kort tid etterpå opp med en tweet om at Erik ten Hag ikke har noen planer om å selge svensken.

13.23: Det meldes fra flere hold nå – blant annet fra lokalavisa – at Noam Emeran er på vei til Groningen. Det skal være snakk om en permanent overgang for 20-åringen, hvor United også får prosenter av et eventuelt videresalg.

10.57: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United vurderer å gjøre et forsøk på å hente Bayern Münchens Ryan Gravenberch nå mot slutten av overgangsvinduet.

21-åringen har ikke fått så mye spilletid i Bayern München som han ønsket, og United ønsker å hente en ny midtbanespiller.

08.22: Franske L’Equipe skriver (her gjengitt av Manchester Evening News) at United ser på muligheten for å signere Marco Verratti fra PSG denne sommeren.

Italieneren er ventet å forlate PSG denne sommeren, og det har blitt hevdet at han har en enighet på plass med Al Ahli i den saudiarabiske ligaen, men de skal ikke være enige med PSG ennå, og både United og Bayern skal de siste dagene ha vist interesse for 30-åringen.

Powered by Labrador CMS