Roser Mainoo: – Håndterer det veldig bra

Publisert Sist oppdatert

Landslagspausen er endelig over, og en som i alle fall må komme full av selvtillit tilbake er Kobbie Mainoo, som fikk sine første kamper for England og ble kåret til banens beste mot Belgia.

På fredagens pressekonferanse fikk Erik ten Hag ikke så overraskende om midtbanejuvelen.

– Jeg syntes det var veldig bra (kamper), men vi er ikke overrasket. Vi vet hva han er kapabel til, han kan raskt tilpasse seg høyere nivåer. Det ser veldig naturlig ut og vi er veldig glade på hans vegne.

– Vi er også veldig stolte, selvfølgelig. Det er strålende for Manchester Uniteds akademi å få opp en så ung spiller på landslaget. Det er et stort kompliment for hele klubben. For hans del, fordi han gjorde det, men også for alle som har jobbet med ham i løpet av hans tid på akademiet. Det er veldig gode nyheter for Manchester United.

Kobbie Mainoo imponerte stort på sin første samling med det engelske landslaget.

Oppmerksomheten rundt Mainoo har naturligvis skutt i været den siste tiden, men Ten Hag mener 18-åringen takler presset.

– Så langt håndterer han det veldig bra, og hvis han skulle gå over grensa så vil jeg som manager og vi som trenere si ifra, selvfølgelig.

– Men så langt er det ikke nødvendig, fordi han ønsker å spille fotball, han ønsker å vinne, han vil gjøre sitt beste hver dag, fordi han ønsker å forbedre seg. Han ønsker bare å ha det morsomt på banen. Morsomt for ham er å spille dominerende, å diktere kampen og vinne kampen.

Powered by Labrador CMS