Roser lagkamerater: – De hjalp meg mye

Publisert

Etter ankelskaden han pådro seg i sommer, var Amad Diallo endelig tilbake på banen da han kom inn ti minutter ut i andre omgang mot Nottingham Forest.

Veien tilbake har imidlertid ikke bare vært enkel, og i et intervju med klubbmedia snakker ivorianeren ut om tiden på sidelinjen.

– Programmet mitt var å komme hver morgen for å få behandling, og etter det gå i gymmen for å jobbe med overkroppen og beina. Det var planen min da jeg var skadet, sier han.

Amad har imidlertid på ingen måte vært alene på behandlingsbordet det siste halvåret.

To av dem som også har trøblet er Lisandro Martínez og Casemiro, som begge har vært gode støttespillere for Amad. 

– Lisandro Martínez hjalp meg mye, fordi han var også skadet. Hver gang vi var på trening snakket han med meg og sa «Dette er ingenting, Amad. Fortsett å trene hardt». Lisandro Martínez, og også Casemiro. De er gode ledere, sier Amad.

– Også fysioterapeutene hjalp meg mye. Så nå, takket være Gud, er jeg tilbake med laget. Det er jeg veldig glad for, fortsetter han.

– GODE LEDERE: Amad Diallo er takknemlig for rådene fra Casemiro og Lisandro Martínez da han var ute med skade.

– Jeg hadde en måned ute med fysioterapeuten for å trene alene, og etter det, den 1. desember, fikk jeg bli med laget igjen å trene. Det er derfor jeg er så glad for å komme tilbake til laget etter skaden min, sier Amad.

21-åringen erkjenner at det ikke bare har vært lett å sitte på sidelinjen under kamp, selv om han naturligvis har forsøkt å holde motet oppe.

– Noen ganger er det tøft. Noen ganger er det ok, fordi du er nødt til å holde deg positiv. Du må være positiv hver dag, og si «jeg er skadet, så jeg må støtte laget og alle sammen».

– Alle fortjener å spille, men jeg fokuserte på å komme tilbake til laget kjapt og hjelpe laget. Det er vanskelig når du ser på kampen og ikke er der, men du må holde deg positiv og håpe på at du får den seieren en dag.

Powered by Labrador CMS