Wayne Rooney ser på Uniteds kamp mot Forest.

Rooney: – Ten Hag gjør det ok

Publisert

Det skulle ta litt tid, men til slutt sørget kombinasjonen Bruno Fernandes-frispark og Casemiro-løp og heading for at United avanserte til FA-cupkvartfinalen.

Der venter Liverpool.

BBC-ekspert Wayne Rooney var klar etter kampen.

– Det var ikke den beste kampen, men det var en viktig seier. Begge lag hadde noen gode sjanser, og derfor var det en stor seier for United.

– Du ønsker også å se at dine mest sentrale spillere leverer, og her var det Bruno og Casemiro som kombinerte. Det er mye som er sagt om Erik ten Hags posisjon, men han har gjort det ok. Det virker nå også som de er blitt mer stabile, og jeg tror at han vil få tid, sa Rooney.

– Det er jo sånn i United - å tape én kamp så er det krise. Jeg har selv opplevd det, men dette var en fin seier og en bra reaksjon etter Fulham-kampen, sa han videre.

Victor Lindelöf, som gjorde en god kamp på stopperplass, var også fornøyd.

Victor Lindelöf i duell mot Nottingham Forest.

– Vi er veldig fornøyde, ja. Vi visste at det kom til å bli tøft, og det er alltid deilig å score et sent mål. Casemiro er også veldig god på å time sånt. Han er en smart spiller, som har gjort akkurat det samme noen ganger tidligere i karrieren også. Det var en perfekt ball fra Bruno, og perfekt avsluttet av Casemiro. 

– Så har vi et par fine kamper å se frem til nå, men vi tar én om gangen, sa svensken til BBC.

André Onana, som var feilfri mellom stengene, sa det samme.

– Det var en viktig seier for oss. Derfor er jeg glad. Vi jobbet hardt, og fikk belønningen vår i en vanskelig kamp mot en god motstander. I United så handler det imidlertid om å vinne, sa keeperen.

Se høydepunktene fra kampen her:

Powered by Labrador CMS