Romano om Van de Beek-låneavtale: – Here we go!

Publisert Sist oppdatert

Det har blitt spekulert i at Donny van de Beek er på vei til tysk fotball på lån, og nå ser det ut til at det er den veien det går. 

Fabrizio Romano skriver at en muntlig enighet er på plass om en låneovergang til Eintracht Frankfurt, og han skriver også «here we go!», som han jo vanligvis gjør når han er helt sikker på at en overgang går i boks.

Lørdag skriver Sky Germanys Florian Plettenberg i en oppdatering at den obligatoriske legesjekken er planlagt neste uke, og at offentliggjøringen følger etter det. Naturlig nok.

Det skal være snakk om en låneavtale frem til juni, med en kjøpsopsjon (men ikke tvunget kjøp) inkludert. Han beskriver en potensiell totalpakke på 15 millioner euro, inkludert tilleggsopsjoner, og Eintracht Frankfurt vil også betale United en lånesum.

Andre medier, inkludert BBC og lokalavisa, har også fulgt opp ved å skrive om den trolige Van de Beek-låneovergangen.

Eintracht Frankfurt ligger for øyeblikket på en sjuendeplass i Bundesliga, og smadret forrige helg Bayern München 5-1. De fulgte det opp med et 0-2-tap borte mot Aberdeen, men de var allerede videre i UEFA Conference League før den kampen.

Van de Beek står for øyeblikket med 62 kamper for United, og 2 mål. Han har tidligere i United-karrieren hatt et ikke spesielt vellykket låneopphold i Everton.

Powered by Labrador CMS