DI MARZIO:

– Reaksjonen i Frankrike skal ha skapt usikkerhet – Marseille prøver fortsatt å overbevise Greenwood

Publisert

Tirsdag ble det meldt fra troverdig hold om enighet mellom Manchester United og Marseille om en overgang for Mason Greenwood. 

Både David Ornstein og Fabrizio Romano har meldt om at avtalen mellom klubbene er klar. Sistnevnte skriver at det skal være snakk om 31 millioner euro (26,2 mill. pund i nåværende kurs), med tilleggsopsjoner som en del av pakken, og at United vil ha en videresalgsklausul på nesten 50%.

Nå skriver Gianluca Di Marzio om at det fortsatt kan være håp for Lazio – fordi Greenwood har blitt usikker på grunn av Marseille-fansens reaksjon på nyheten. Borgermesteren i byen uttalte seg svært negativt om både Greenwood og om en potensiell overgang for 22-åringen, og mange supportere skal være skeptiske til nyheten. 

Dette skal ha satt forhandlingene på vent til tross for enigheten mellom klubbene, men Marseille har ikke gitt opp, og prøver fortsatt å overbevise Greenwood, hevdes det.

Det skal onsdag ha vært samtaler og møter med spillerens far, og Marseille skal ønske seg Greenwood til tross for motstanden.

At de franske supporternes reaksjon skal ha skremt Greenwood er ifølge Di Marzio noe som kan gi håp til Lazio, og at de vil ha muligheten til å kuppe overgangen fra Marseille om de klarer å oppnå enighet med United, og overbevise Greenwood om klubbens prosjekt.

Powered by Labrador CMS