Raser mot Garnacho: – For en stygg type

Et videoklipp på sosiale medier viser at Alejandro Garnacho sparket i straffemerket i forkant av Jordan Larssons bom.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere svenske fotballspilleren Kim Kallström har kastet seg på ballen med å kritisere Alejandro Garnacho etter tirsdagens straffespark for FC København. Den tidligere Arsenal-spilleren går hardt ut mot Garnacho.

– For en stygg type. Det er så barnslig. Det er på nivå med en baby. Jeg forstår at spillere ønsker å vinne for alt det er verdt, men det må være en form for moral et sted. Fotballspillere har kanskje ikke de beste moralene av alle, men de kan fortsatt ha moraler, skal Kallström ha sagt ifølge Tipsbladet.

.Allerede etter kampslutt begynte reaksjonene å komme. 

– Dårlig stil, kommenterer Rasmus Falk da VG viser FCK-kapteinen klippet i pressesonen.

– Kynisme på veldig høyt nivå, sier Moi Elyounoussi.

– Jeg fikk det ikke med meg der og da, og jeg vet ikke hvor mye det påvirket straffesparket. Men det er kynisme på veldig høyt nivå, som man må regne med i toppfotballen.

Larssons straffebom gjorde at Manchester United tok tre poeng som kan vise seg å bli helt avgjørende. FC København har på sin side tapt poeng i sluttminuttene i samtlige tre Champions League-runder.

Skuffelsen var stor blant danskene på Old Trafford, da FCK-spillerne mente at de fortjente å reise hjem med minst ett poeng.

– Vi får veldig dårlig betalt for å gjøre en god kamp, sier Elyounoussi.

– Du kan jo høre at de ble buet på inn i pausen. United ble bedre i andreomgangen, og kontrollerte mer og mer. Men de siste ti minuttene kommer vi til flere sjanser igjen. En annen dag vil Jordan ha satt det straffesparket.

Til united.no forteller Elyounoussi at han basert på tidligere erfaringer forventet at det ville være gode muligheter for FC København å matche United på Old Trafford.

– De gangene jeg har vært her med Southampton og Basel, har det vært samme type kamp. At vi kan styre og ha ballen skape mye, men at de scorer på den eneste sjansen de får. 

– Jeg sa det til gutta før kamp at vi kommer til å få tid med ball. Hvis du tar et ekstra touch så vil de ikke gå inn for å vinne ball. De presser, men ikke like aggressivt som andre lag.

– Men vi får dessverre dårlig betalt, sier Elyounoussi, som flere ganger understreket at han har stor respekt for United-laget.

Før lagene møtes igjen i Parken om to uker, ligger FC København nederst i gruppa med ett poeng, mens United nå har tre. Bayern München slo Galatasaray 3-1, noe som betyr at tyskerne har ni og tyrkerne fire.

Powered by Labrador CMS