Harry Amass i aksjon for U18-laget

Poengdeling for U21

Mandag kveld møtte U21 Brighton i Premier League 2 på Leigh Sports Village. Begge lag var sultne på poeng for å klatre på tabellen.

Harry Amass, som var i gårsdagens tropp mot Liverpool, startet kampen. Det var lett å se hvem av spillerne som ble tatt ut til Erik ten Hags tropp. Amass gjorde en god kamp, viste seg godt frem og hadde flere gode sjanser. Han var også grunnen til at United fikk med seg ett poeng fra kampen.

Fire minutter før pause skrudde Amass ballen inn fra venstre. Den gikk via Ruairi McConville og i mål. Dette var det eneste skuddet på mål i den første omgangen. Trykket var generelt lavt og spenningen var ikke på topp.

Selv om det bare ble gjort et bytte i pausen, så det ut som det kom ut to helt forskjellige lag. Uniteds ledelsen vekket nok et gir i Brighton, og United svarte. Etter 72 minutter utlikner Brighton på corner. Corneren ble headet mot mål, men Mee reddet. Returen ble satt av McConville, som dermed står oppført med begge scoringene i kveldens kamp.

Spenningen fortsatte til siste minutt, men kampen endte 1-1.

United 1-1 (1-0) Brighton

U21 Premier League 2
Leigh Sports Village

MÅL: 1-0 Ruairi McConville (selvmål, 41), 1-1 Ruairi McConville (72)

United: Dermot Mee – Rhys Bennett, Sonny Aljofree, Sam Murray – Habeeb Ogunneye (Ashton Missin, 46), Maxi Oyedele, Zach Baumann (Jacob Devaney, 74), Ruben Curley (Amir Ibragimov, 59), Harry Amass – Ethan Ennis (Ethan Wheatley, 59), Charlie McNeill.

Ubenyttet innbytter: Tom Wooster

90+7 min: Kampen er slutt. Det ender 1-1.

90+6 min: Høy temperatur på banen. Begge lag jakter seier.

90+3 min: Brighton får nok en stor sjanse, men rekker ikke å nå innlegget før ballen skytes ut.

90+2 min: Amass drar på seg en strekk, men fortsetter kampen.

90+1 min: Seks minutter legges til.

90 min: Mee hopper for å redde et skudd, men felles av en Brighton-spiller. Ballen går i mål, men dommeren dømmer frispark.

89 min: Brighton får sjansen alene med keeper, men Mee blokkerer. Godt samarbeid mellom keeper og forsvaret fører til at United får ballen ut av farlig posisjon.

88 min: Ballen holdes på Brightons banehalvdel, men skudd etter skudd blokkeres.

85 min: United har svært godt spill og presser høyt. McNeill vinner frispark like utenfor sekstenmeteren. Amass header frisparket over mål.

81 min: United kaprer ballen og kommer seg oppover i banen via godt spill, men mister like utenfor sekstenmeteren.

76 min: Murray gjør en god redning foran mål. Brightons Duffus legges i bakken.

74 min: Jacob Devaney kommer inn for Zach Baumann.

72 min: MÅL. Brighton utlikner på corner. Corneren heades mot mål, men Mee redder. Returen går inn. Denne gangen satt Ruairi McConville ballen i riktig nett.

70 min: United mister ballen like utenfor sekstenmeteren, noe Brighton utnytter. Skuddet går over.

67 min: United kaprer ballen og presser opp i farlig posisjon. De får avslutte både en og to ganger, men skuddene blokkeres før ballen går ut.

65 min: Begge lag har skrudd på et ekstra gir. Scoringen vekk nok noe i begge lag.

62 min: Oyedele går for mål og presser Brighton, men kommer ikke til scoring.

59 min: Amir Ibragimov og Ethan Wheatley kommer inn for Ethan Ennis og Ruben Curley.

55 min: Amass kaprer ballen i en farlig posisjon, tar ballen med mot mål og går for avslutning, men skuddet går langt over målet.

52 min: Amass og United presser godt, men Brighton slår ballen ut før avslutningen kommer.

49 min: Brightons corner slås rett forbi mål.

47 min: Bennett legges i baken etter en skalling på corner. Han får behandling på banen før den fortsetter på sidelinja. Kampen spilles videre.

46 min: 2. omgang starter. Habeeb Ogunneye har byttet plass med Ashton Missin.

45+1 min: PAUSE 1-0.

45 min: Ett minutt legges til.

41 min: MÅL. Harry Amass skrur ballen inn mot mål, mulig den hadde gått inn uansett, men det registrerer som selvmål av Ruairi McConville.

39 min: United presser, men kommer ikke til avslutning.

35 min: Veldig jevn kamp. Her trengs det nok en scoring for å sku på ett ekstra gir.

30 min: Brighton presser United, men kommer ikke gjennom. Skuddet blokkeres av Ogunneye og sendes ut til corner.

27 min: Ingen av målvaktene har måttet gjøre en redning enda.

23 min: Aljofree starter et angrep, men United kommer seg ikke gjennom Brightons forsvar.

1 min: Kampen er i gang.