Facundo Pellistri smiler og ler på United-trening.
FACUNDO PELLISTRI: Hyller tidligere United-spiller. Foto:

Pellistri hyller ex red: - Selv etter han la opp var han best på trening

Facundo Pellistri fikk sin Champions League-debut mot Bayern onsdag kveld. I et lengre intervju med klubbens hjemmesider hyller han sin gamle trener og tidligere United-spiller Diego Forlán. 

Publisert

Facundo Pellistri er en mann mange United-supportere har troen på. Nå kan veien til førstelagsspill være kortere enn noen gang. 

For etter at Jadon Sancho falt i unåde med Ten Hag og med Antony ute på ubestemt tid av utenomsportslige grunner, ser det endelig ut til at uruguayaneren kan få spilletiden han har lengtet etter. 

I et intervju med manutd.com, hyller han en tidligere United-spiss, nemlig Diego Forlán. 

– Jeg husker godt den dagen jeg fikk vite at han skulle bli treneren vår.

Diego Forlan som trener.
TRENER: Diego Forlàn har i likehet med mange tidligere United-spillere tatt veien som trener etter endt spillerkarriere. Men det stoppet han ikke fra å imponere på trening. Foto:

Pellistri referer til da Forlan ble trener for gamleklubben, Penarol. 

– Han kan utrolig mye om fotball. Han har hatt en fantastisk karriere og han har lærte meg masse. Jeg husker godt at han var igjen med oss etter treningene og trente på avslutninger. Han kom med tips til meg og de andre unge spillerne, forteller 21-åringen.

Forlán var selv en avslutter av rang da han var aktiv. Og uruguayaneren hadde tydeligvis ikke glemt gamle kunster, selv om skoene var lagt på hyllen.  

- Selv etter han hadde lagt opp var han en av de beste på alt vi gjorde på treningene. På avslutninger var han den beste, sier en inspirert Pellistri. 

Høyrevingen kan få sin første start i Premier League denne sesongen i lørdagens kveldskamp mot Burnley. Kampstart er klokken 21.00. 

Powered by Labrador CMS