- På dette nivået blir vi straffet for slike elementære feil

Publisert Sist oppdatert

To hjemmetap på rad og tap i tre av de siste fire på Old Trafford. 

0 poeng på de to første gruppespillskampene i Champions League og sist i gruppe A.

Det ble ikke den positive kvelden som United-fansen hadde håpet på hjemme mot Galatasaray hvor United tapte 3-2.

Erik ten Hag var fattet, men skuffet etter at United nok en gang kastet bort muligheten for seier og tre poeng.

- Vi gjør noen helt elementære feil og det blir man straffet for på dette nivået. Det er viktig å si at vi alle står i dette sammen. Det er ikke et enkeltindivid som gjør en feil det er vi som et lag som gjør feilene. 

- Når vi er i ledelsen to ganger så er det ikke dette vi forventer skal være utfallet av kampen. Vi forventer mer av hverandre. Spillerne og meg selv, alle sammen.

Rasmus Højlund var viktig for United med sine to mål, og selv om det ikke holdt til tre poeng var Ten Hag fornøyd med sin 20 år gamle spiss.

- Rasmus scoret to flotte mål. Vi er selvfølgelig fornøyd med det, men vi vant ikke kampen. Han kan være veldig fornøyd med sin innsats og de to målene han scoret.

LES OGSÅ: (+) Børsen:  «Hvem er du og hva har du gjort med Bruno Fernandes?»

Marcus Rashford og Andre Onana kom også i fokus, av ulike grunner i kampen. Marcus Rashford for ikke å ha skutt selv alene med Muslera i Galatasaray-målet og Andre Onana for å ha spilt ballen rett i beina på Dries Mertens som gjorde at Casemiro lagde straffe og ble utvist.

Andre Onana mot Galatasaray.

Ten Hag peker på at det er viktig støtte opp om hverandre når man gjør feil og stoler på vurderingen som spillerne gjør på banen.

- Det er opp til Marcus å vurdere hva han skal gjøre (i situasjonen alene med Muslera). Han har evnen til å gjøre det rette i slike situasjoner.

- Jeg trenger å snakke med spillerne, men selvfølgelig også med André. Jeg kommer til å oppmuntre ham og fortelle ham at han har vår fulle støtte. Han er en god keeper.

MER OM KAMPEN: (+) Kampkommentar:  «Som å stikke kniven rett i United-hjertet»

Powered by Labrador CMS