Overtidstap mot Fulham

En seiersrekke på fem endte da Manchester United tapte 1-2 hjemme for Fulham lørdag ettermiddag.

Tapet er det første for «The Cottagers» siden desember 2009.

Avgjørelsen i lørdagens kamp kom seks minutter på overtid, da Alex Iwobi avsluttet en kontring ved å plassere ballen ned i det venstre hjørnet.

Før den tid hadde Calvin Bassey sendte gjestene opp i 1-0 ti minutter etter hvilen. En corner havnet i beina til midtstopperen som banket ballen opp i nettaket.

Harry Maguire stod for Uniteds mål, da midtstopperen satte inn en retur i det 89. minutt, og trodde han i det minste hadde reddet ett poeng.

Resultatet gjør at United nå har åtte poeng opp til Aston Villa på fjerdeplass, mens det fortsatt er tre poeng opp til Tottenham på femte, som har en kamp mindre spilt.

Underveis i kampen måtte også Casemiro ut med en hodeskade, selv om brasilianeren så ut til å være ved godt mot da han tuslet inn i tunnellen.