Optimistisk før fredagens storkamp: – Vi kan slå hvem som helst

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld er det klart for andre serierunde når United-kvinnene får besøk av Arsenal til det Viaplay-sendte oppgjøret på Leigh Sports Village.

Et Arsenal-lag som forrige sesong endte som nummer tre i WSL, plassen bak United, men som måtte se seg slått av Liverpool i seriepremieren.

United på sin side slo Aston Villa 2-1 etter Rachel Williams' overtidsscoring, og er ute etter en ny god opplevelse fredag.

Hovedtrener Marc Skinner er i alle fall optimistisk.

– Jeg er selvsikker i hver kamp. Jeg er alltid selvsikker, jeg tror på dette laget, og jeg tror på det de kan gjøre, sier han på pressekonferansen før kampen.

– Jeg tror vi kan slå hvilken som helst motstander, hvilken som helst dag. Det har vi bevist.

– En ønsker å dra nytte av det, men en må også være bevisst på motstanderen din og hva de kan gjøre. Arsenal har vært et av topplagene i landet i mange, mange år, sier Skinner.

JAKTER NYE JUBELSCENER: I første runde vant United 2-1 etter en overtidsscoring av Rachel Williams. Fredag er det forhåpentligvis duket for mer jubel når Arsenal kommer på besøk.

United slo Arsenal to ganger i serien forrige sesong - 1-0 hjemme og 3-2 borte.

– Mine spillere trenger ikke et psykologisk overtak. De ønsker allerede å slå hvert eneste lag som de møter. Men dette vil bli en veldig tøff kamp, sier Skinner.

United vil i alle fall ha fansen i ryggen, med et utsolgt Leigh Sports Village som rommer 12.000 tilskuere.

– Vi forbereder oss alltid til å være den beste versjonen av oss selv. Arsenal har investert mye gjennom årene, så vi må forberede oss for å slå motstanderen vi møter.

– Vi må matche dem og komme på et enda høyere nivå. Vi er hjemme, vi er foran våre utsolgte fans, så arenaen vil rocke.

– Vi ønsker å gjøre det til et fort igjen. Våre spillere vet det og har riktig tankesett.

– Vi vil ikke stoppe før sluttsignalet har gått, og jeg tror det er skummelt å spille mot. Vi kommer for dere, vi er nådeløse til siste slutt.

Kampstart fredag kveld er klokken 20.30.

Powered by Labrador CMS