Onana får støtte fra Alisson: – Et stort steg i karrieren å erstatte De Gea

Click to add subtitle

Publisert

Det har ikke utelukkende gått på skinner på André Onana i første halvdel av debutsesongen mellom stengene til Manchester United. 

Ved flere anledninger har kameruneren gjort skjebnesvangre feil. Kanskje særlig i Champions League, der han i fjor glitret for Inter.

Før søndagens gigantduell på Anfield har Liverpool-målvakt Alisson snakket om keeperkollegaen i et intervju med The Guardian. Brasilianeren er klar på hva slags kvalitetsmålvakt Erik ten Hag har hentet til klubben.

– Onana er en veldig god keeper. Måten han presterte på i Champions League i fjor var helt fantastisk, innleder Alisson.

Liverpool-keeperen ble selv hentet til Premier League fra Serie A, og den tidligere Roma-sisteskansen understreker at Onana har et stort press på seg som keeper i United.

– Jeg var gjennom noe av det samme som han er nå. Jeg ble hentet til en stor klubb for mye penger. Det innebærer mye ansvar på skuldrene, og i Onanas tilfelle hadde han ansvar for å erstatte David de Gea, noe som er en stor oppgave, påpeker Alisson.

– Selv om han (De Gea) ikke var i sin beste form, presterte han fortsatt på et høyt nivå. Det å erstatte ham er et stort steg i karrieren, legger brasilianeren til.

Alisson tror Onana har det som skal til for å bli en stor skikkelse på Old Trafford.

– Han er kapabel til å lykkes med det ansvaret, men for noen kan det ta lengre tid. Du prøver å bli vant til et nytt lag og en ny liga, og det kan påvirke deg. Jeg er sikker på at han vil nå sitt beste nivå i United, men akkurat nå trenger han kun støtte, avslutter brasilianeren.

STRAFFEREDNING: Til tross for en tung høst i Champions League fikk Onana en stor opptur da han reddet et straffespark på overtid i 1-0-seieren hjemme mot FC København. Harry Maguire ble matchvinner i kampen.
Powered by Labrador CMS