Gary Neville med Sky Sports-mikrofon.

Nytt, knallhardt angrep på Glazers etter tapet

Publisert Sist oppdatert

United tapte klart mot Brighton, og igjen er eksperter og fans i gang med et skylde på-spill, hvor alle skal tas, alt fra Erik ten Hag, Marcus Rashford, André Onana, Bruno Fernandes – og også Anthony Martial, innbytter lørdag, får skylden her eller der.

Tidligere United-spiller og Sky Sports-ekspert Gary Neville er imidlertid krystallklar i sin dom over situasjonen i United, og han mener at alt som foregår rundt United nå verken handler om Ten Hag, Rashford, Onana, Fernandes eller nevnte Martial.

– Jeg har akkurat kommet hjem fra Old Trafford, og selv om man alltid er optimist før avspark så er det mest bekymringsfulle at det vi endte opp med å se egentlig ikke var overraskende.

– Dette var ikke en gjeng som ikke gadd eller ikke var interessert. Det var en gjeng som rett og slett ble slått av en motstander som var drillet bedre og visste hva de skulle gjøre. Så enkelt er det, skrev han først på Twitter.

Før han la til:

– Men jo, dette har Glazers ansvaret for.

– Det er nemlig som dette det foregår. Hvis du eier en bedrift så peker alt som er bra eller dårlig tilbake på deg, og de arvet det aller beste på alle områder. Deretter har de hatt ansvaret for 10 år med middelmådighet både på og utenfor banen.

– De har fått på plass en kultur hvor det handler om grådighet, manglende disiplin, og en mangel på avgjørelser slik at usikkerhet preger hele klubben.

– Det aller beste hadde vært om de solgte klubben raskt og effektivt, slik at United i alle fall utenfor banen kunne justert seg inn og fått på plass en ny kultur.

– Fotball er så flyktig at resultatene på banen kan variere, men hvis alt utenfor banen, både med eierskapet, retningen de peker ut og lederskapet fungerer så har man en bedre sjanse til å lykkes på banen, skriver Neville.

Powered by Labrador CMS