NOTISER:

Ny jobb på Arnold

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Onsdag 12. juni

Ny jobb på Arnold

I november i fjor ble det kjent at Richard Arnold forlot rollen sin som administrerende direktør i Manchester United. 

Nå beveger 53-åringen seg bort fra fotballen, og er ansatt i selskapet motorsykkelselskapet Norton Motorcycles hvor han går inn i en lederrolle.

– Jeg ser fram til å bruke mine erfaringer til å hjelpe Norton med å maksimere mulighetene framover, sier Arnold.

Tirsdag 11. juni

Lisa Fjeldstad Naalsund fyller år

På denne datoen i 1995 ble Lisa Fjeldstad Naalsund født i Bergen.

Hun fyller med andre ord 29 år i dag – gratulerer med dagen!

Naalsund klarte å kjempe seg inn i førsteelleveren i 2023/24-sesongen, og hadde to målgivende pasninger i FA-cupfinalen på Wembley mot Tottenham. Totalt står hun med 29 kamper og 5 mål for United.

Småskadet Evans står over landskamp

Jonny Evans tar en tidlig sommerferie og blir ikke med når Nord-Irland møter Andorra i en privatlandskamp tirsdag kveld. 

Det opplyser det nordirske fotballforbundet på sine nettsider

Årsaken er at Evans har slitt med noen skader gjennom sesongen og det ses på som urealistisk at han skal klare å spille kampen mot Andorra.  Tirsdagens privatlandskamp er, i hvert fall for nasjonene som ikke skal til EM, den aller siste som fortsatt er en del av 2023/24-sesongen. 

For bare noen dager siden spilte han hele kampen i Nord-Irlands tap mot Spania.  Evans har derfor reist hjem, og kan dermed begynne på en velfortjent sommerferie etter det som har vært en lang sesong. 

Mandag 10. juni

Ubenyttet reserve

Altay Bayindir var ubenyttet reserve da Tyrkia tapte sin privatlandskamp mot Polen mandag kveld. Kampen ble spilt i Warsawa og endte 2-1 til hjemmelaget. 

Ronny Johnsen (med flere) fyller år

Ronny Johnsen ble født på denne datoen i 1969 – gratulerer med dagen, Ronny! Han fyller med andre ord 55 år i dag. 

Johnsen fikk 150 kamper for United, og scoret 9 mål. Han var sammen med Ryan Giggs, David Beckham og Gary Neville de eneste utespillerne som startet både siste ligakamp, FA-cupfinalen og Champions League-finalen i mai 1999.

Ellers fyller Ona Batlle 25 år i dag, mens Peter Barnes blir 67 år. Tommy Baldwin, som spilte et par kamper for klubben på nivå to i 1974-75-sesongen etter å ha blitt hentet inn på lån, fyller 79 år i dag.

Powered by Labrador CMS