Nottingham Forest-spillerne feirer mål mot Bristol City.

Nottingham Forest slo Bristol City i FA-cupen – blir Manchester Uniteds motstander i 5. runde

Straffesparkkonkurranse måtte til for å avgjøre hvem som blir Uniteds neste motstander i FA-cupen.

Et par timer før Manchester United slo ut Newport av FA-cupen for halvannen uke siden ble det klart at Nottingham Forest eller Bristol City ble klubbens neste motstander i den tradisjonsrike turneringen.

De to lagene møttes til omkamp på City Ground onsdag kveld, og etter 120 minutter med fotball holdt Forest nervene best i sjakk i straffesparkkonkurransen.

Divock Origi sendte vertene i føringen etter åtte minutter, men Jason Knight kvitterte til 1-1 før kvarteret var unnagjort.

Ingen av lagene maktet å avgjøre kampen i løpet av ordinær tid eller ekstraomganger, og det måtte dermed straffesparkkonkurranse til.

Der var Premier League-laget sterkest, og Nuno Espirito Santos mannskap kan dermed se frem til et nytt oppgjør mot Erik ten Hags United. Så sent som i romjulen møttes de to lagene, også da på Forest sin hjemmebane. Kampen endte med 2-1-seier til vertene.

Oppgjøret mellom Forest og United på City Ground spilles onsdag 28. februar med avspark klokken 20.45 skandinavisk tid.