FORAN «HEIA FOTBALL» OG «B-LAGET»:

Norges største sportspodkast

Uno var Norges største sportspodkast foregående uke.

Publisert Sist oppdatert

Det viser tall fra Podtoppen.

På plassene bak ligger NRKs «Heia Fotball» og TV 2s «B-laget».

– Vi kløp ikke bare oss selv, men også hverandre i armene da vi så tallene. Det er nesten ikke til å tro. Nok en gang må vi bare takke lytterne våre, som vi virkelig føler har blitt en del av gjengen vår. Vi er utrolig takknemlige for alle bidrag og tilbakemeldinger vi får – både de positive og negative, sier Eivind B. Holth, én av tre faste deltakere i podkasten. Jon Martin Henriksen og Fredrik N. Filtvedt er de to andre.

jon martin henriksen, fredrik filtvedt, eivind holth
UNO-GJENGEN:

Og det er ikke bare United-fansen som har trykket podkasten til sitt bryst.

– Vi får til og med meldinger fra folk som holder med Liverpool, Arsenal og Tottenham som hører på og liker podkasten vår. Det er sprøtt, men også et enormt kompliment vi tar med oss, sier de.

Podkasten har nådd 72 episoder siden oppstarten i mars og rykker stadig nærmere én million avspillinger. Uno ligger for øvrig på 34. plass på den totale oversikten over de største podkastene i landet. Hittil har de også gjennomført to livepodkaster - én i Oslo og én i Manchester.

– Podkast ble og er et satsingsområde for Supporterklubben, og det er ekstremt gledelig å se den mottakelsen Uno har fått på bare noen få måneder. Å være supporterklubb handler om å skape og bidra til engasjement og følelser, og jeg har selv kjent veldig på at «her er jeg helt enig» eller «hva er det som akkurat ble sagt?». Sånn skal det også være. Ingen er alltid enige i alt, sier ansvarlig redaktør Dag Langerød.

Du kan abonnere på podkasten på Spotify og Apple.

Du kan også følge Uno-podkasten på SnapchatTikTokInstagramTwitter og YouTube.

NORGES STØRSTE SPORTSPODKAST: I uke 45.

 

Powered by Labrador CMS