Neville: – Aldri sett en trener så lettet på lang tid

Publisert

Erik ten Hag var sårt avhengig av tre poeng for å få sitt United-lag på rett kjøl etter to vonde hjemmetap på Old Trafford.

Og nederlenderen fikk det han ønsket seg etter et øyeblikks briljans fra Bruno Fernandes.

I Gary Nevilles Sky Sports-analyse etter kamp var den tidligere United-spilleren tydelig på hva de tre poengene betød for Ten Hag og klubben.

– De ville aldri gå fra så svake prestasjoner til å plutselig spille fantastisk fotball, men denne seieren var likevel så nødvendig. Jeg har aldri sett en trener og et trenerteam så lettet etter en kamp på lang tid, sa Neville etter 1-0-seieren.

– Ten Hag og resten av trenerne vet hvor stort dette er og hvor mye det betyr. Etter noen svake prestasjoner har de rettmessig hatt press på seg, så dette var et stort øyeblikk, fortsatte fotballeksperten.

48-åringen understreker at United-laget likevel har en lang vei å gå.

– Dette gir litt pusterom, men det er ingen grunn til å feire. Det vil definitivt dempe støyet og negativiteten, men ingen vil tenke at ting er i orden. Prestasjonen som helhet var veldig skuffende, understreker Neville, før han oppsummerer:

– De har vært heldige i enkelte kamper, men samtidig har de vist at de evner å kjempe seg over linja mot svakere lag. Det er det Manchester United har; et par spillere som kan skape store øyeblikk. Akkurat nå har de ingen tydelig plan eller struktur.

Erik ten Hag feirer seiersmålet mot Fulham.
KNYTTET NEVENE: Erik ten Hag kunne puste lettet ut for tre poeng lørdag.
Powered by Labrador CMS