Martinez redder United.

Nesten seks måneder siden forrige gang – skal det endelig skje igjen?

Publisert

Det har vært pratet om til det kjedsommelige.

I de aller tøffeste periodene i høst ble skadeproblemene stadig et tema på ulike pressekonferanser og i andre intervjuer.

Og vi må faktisk helt tilbake til de to første serierundene i august for å finne forrige gang Erik ten Hag mønstret den samme elleveren i to kamper på rad. 

Nå er det imidlertid kanskje grunn til å tro at det kan skje igjen.

Mot Wolverhampton sendte Ten Hag utpå et slagkraftig mannskap, og med unntak av et ørlite spørsmålstegn rundt foten til Lisandro Martinez, er det i og for seg ingen grunn til å tro at det kommer endringer på det mannskapet.

Det er slik også ansvarlig redaktør Dag Langerød har resonnert seg frem til.

Torsdag fikk følgende elleve tillit fra start:

André Onana – Diogo Dalot, Raphaël Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw – Casemiro, Kobbie Mainoo – Alejandro Garnacho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford – Rasmus Højlund.

Åtte av de elleve syntes å være en del av Ten Hags sterkeste ellever i sesonginnledningen. Højlund slet imidlertid med ryggen, Mainoo med ankelen, og Dalot var på det tidspunktet bak Aaron Wan-Bissaka i køen på høyrebacken.

Både Newcastle og Tottenham avga poeng lørdag, så Manchester United har fått servert en gyllen sjanse til å kutte luken til topp 5-lagene ned til seks poeng.

Tre poeng vil samtidig ta United forbi West Ham og Brighton og opp på 6.-plass.

Powered by Labrador CMS