Nå kan du se det eksklusive Højlund-intervjuet: – Veldig glad for fansens tålmodighet

Rasmus Højlund snakker om livet i Manchester, skadeproblemene, FA-cup-finalen og samtalen han hadde med Robin van Persie til «Uno»-podkasten.

På søndag avslutter den danske 21-åringen sin første sesong i United-trøya – og skulle ting gå veien på Wembley kan det bli trofé på første forsøk, til tross for at laget har hatt sine utfordringer siden serieåpningen mot Wolverhampton i august.

Højlund måtte vente på debuten for favorittklubben på grunn av en skade, men spilte seg raskt inn på laget etter det første innhoppet mot Arsenal.

Fredrik N. Filtvedt, Rasmus Højlund og Eivind B. Holth på Carrington.

I intervjuet med «Uno»-podkasten snakker dansken om den ukjente skaden som ga ham en kjedelig start på Old Trafford, og takker fansen for tålmodigheten de har hatt med ham.

– Jeg synes jeg fikk en veldig god mottakelse. Fansen har vist stor tålmodighet med meg. Jeg scoret ikke mitt første Premier League-mål før i desember. Men jeg var god i Champions League, og synes også jeg spilte noen gode kamper i ligaen før jeg scoret mitt første mål mot Aston Villa. Det har vært stor tro på meg og ro rundt meg som jeg setter utrolig stor pris på, sier Højlund som står med 16 scoringer før FA-cup-finalen.

– Jeg håper jeg kan vise hva jeg kan og vinne mange trofeer de neste årene.

Hele intervjuet kan du se i sin helhet i avspilleren ovenfor, eller du kan lytte til intervjuet der du hører på «Uno»-podkasten.

Højlund snakker blant annet om livet i Manchester, finalen mot Manchester City, det negative fokuset i mediene, samtalen han hadde med Robin van Persie på Carrington i vinter, og hva som er det neste målet på listen hans.

Fredrik og Eivind har også med seg en hilsen til Højlund fra en ikke helt tilfeldig norsk artist, og vi får vite hvem som er den raskeste, sterkeste og morsomste i garderoben.

Powered by Labrador CMS