Nå er overgangen bekreftet 

Publisert Sist oppdatert

Everton var også interesserte, men det ble til slutt Sevilla på Hannibal Mejbri.

Det har vært åpenbart noen dager, og mandag kveld bekreftet United det omsider.

Sevilla låner Hannibal ut sesongen, og så mange flere detaljer om avtalen har ikke klubben å by på, men Sevilla bekrefter av avtalen inneholder en kjøpsopsjon.

Ifølge Fabrizio Romano innebærer den at Sevilla  må betale 20 millioner euro (17,2 millioner pund) om de i sommer skal gjøre avtalen permanent for midtbanespilleren som fyller 21 år kommende søndag.

Romano har meldt både det ene og det andre om United i så fall vil ha en tilbakekjøpsklausul, men det han har meldt sist er at INEOS etterspurte en tilbakekjøpsklausul for å godkjenne avtalen.

Mandag ettermiddag publiserte et Romano et innlegg der Hannibal poserer med sin nye trøye, og den antyder at tunisieren vil fortsette å bære draktnummer 46 i Sevilla.

Hannibal tilbrakte forrige sesong på lån i Championship. Han har spilt ti kamper for United denne sesongen, og droppet ifølge rapportene å spille for Tunisia i Afrikamesterskapet for å sikre seg et lån i januarvinduet.

20-åringen blir den sjette spilleren som representerer United og Sevilla. De fem andre er Anthony Martial, Alex Telles, Javier Hernandez, Adnan Januzaj og Sergio Reguilon.

Ellers fulgte Romano søndag også opp beskjeden fra tidligere denne helga om at Mateo Mejía skal til Sevilla. Ifølge Romano har kantspilleren signert en kontrakt til sommeren 2028, og det kommer til å bli offisielt denne uka.

Powered by Labrador CMS