LINDELÖF OM UNITED-FRAMTIDEN:

– Med stor sannsynlighet kommer de til å aktivere den

Publisert Sist oppdatert

Victor Lindelöf har for øyeblikket en kontrakt med Manchester United som strekker seg til etter inneværende sesong, med en forlengelsesopsjon til sommeren 2025.

På landslagssamling med Sverige fikk midtstopperen spørsmål om det er lenge til han vender tilbake til hjemlandet - noe han åpenbart ikke har planer om med det første.

– Det vet jeg ikke helt selv. Så lenge kroppen holder vil jeg spille på et høyt nivå som mulig.

Mye tyder på at han i alle fall blir i United i minst en halvannen sesong til.

– Det finnes en opsjon og med stor sannsynlighet kommer de (klubben) til å aktivere den, sier Lindelöf.

29-åringen har startet 13 av Uniteds 18 kamper så langt denne sesongen, og ble den store helten med sin scoring i 1-0-seieren over Luton rett før landslagspausen.

Torsdag var Sveriges landslagskaptein i aksjon i EM-kvalifiseringen, som ble en langt tøffere affære med 3-0-tap mot Aserbajdsjan.

Han må også ta på seg skylden for 1-0-scoringen, da han mistet ballen på utkanten av egen sekstenmeter, og han var heller ikke overbevisende da Aserbajdsjan doblet ledelsen.

– Måten vi taper denne kampen på er under all kritikk. Måten vi starter på er en individuell feil fra min side. Jeg tror at jeg har kontroll, men han vinner ballen. Det er ikke greit og det setter laget i en dårlig situasjon. Så får de et andre mål raskt, og da blir det vanskelig å komme tilbake, sa Lindelöf.

Powered by Labrador CMS