McTominay raste mot motstanderens oppførsel: – Å rulle rundt gråtende som babyer er ikke fotball

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay tegnet seg nok en gang på scoringslisten da Skottland spilte 2-2 borte mot Georgia i EM-kvalifiseringen torsdag kveld.

Fra utsiden av sekstenmeteren banket midtbanespilleren ballen ned i det høyre hjørnet, som på det tidspunktet sørget for 1-1 like etter hvilen.

Noen minutter senere gikk Georgia opp i ledelsen, før McTominay havnet i begivenhetens sentrum igjen åtte minutter før fulltid.

Først ble 26-åringen klippet ned av Giorgi Kochorashvili, som fikk det som må sies å ha vært et soleklart gult kort.

Deretter gikk Kochorashvili bort til en irritert McTominay som fortsatt satt nede, som veivet armen mot ansiktet til Georgia-spilleren, som så falt teatralsk bakover og ble liggende å ta seg til ansiktet.

– Alle kamper på dette nivået er store og de har åpenbart noen veldig gode spillere, men måten de opptrådte på banen var en skam og det burde ikke være slik, sa McTominay etter kampen.

– De burde gjøre noe med folk som later som at de er skadet, når de ikke er det. Det er vanskelig å gjøre noe med det, men å rulle rundt gråtende som babyer er ikke fotball, og vi ønsket bare å fortsette med kampen, spille og gjøre vårt beste til å prøve å vinne, mens noen på det andre laget prøvde noe annet, fortsatte midtbanespilleren.

McTominay havnet i alle fall ikke i dommerens bok, og tre minutter på overtid kunne han se Lawrence Shankland sørge for Skottlands andre utligning i kampen og 2-2.

– Det er noen skuffede hoder i garderoben, men vi kan bygge på det at vi klarte å komme tilbake to ganger.

Søndag venter Norge hjemme for McTominay & co til kvalifiseringens siste kamp.

Powered by Labrador CMS