Mary Earps av med skade i England-tap 

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld var flere av United-kvinnene i aksjon for sine respektive landslag. 

Mary Earps fikk en tung kveld på jobben da hun voktet England-buret mot Frankrike. Hun fikk bare vokte det i åtte minutter før hun måtte forlate banen med skade i det som var hennes landskamp nummer 50. 

Uhellet var ute da hun tilsynelatende pådro seg en muskelskade da hun slo en pasning. Etter kampen gikk hun på krykker, men det er uvisst hvor alvorlig skaden er. 

Earps har vært en av Uniteds nøkkelspillere, men fremtiden hennes er uviss. Keeperen, som nylig ble fikk en MBE for sin innsats til fotballen, er på utgående kontrakt, men partene skal være i forhandlinger 

Ella Toone, som scoret et drømmemål i FA-cupfinalen, spilte hele kampen for England, som tapte kampen 1-2. 

Maya Le Tissier, Millie Turner og Grace Clinton så hele kampen fra benken. 

Ella Toone i aksjon for England fredag kveld.

Slik gikk det med de andre United-kvinnene som var i aksjon fredag: 

Norge: Lisa Naalsund var i aksjon for Norge mot Italia på Ullevaal. Hun startet kampen på benken, men ble byttet inn med en halvtime igjen å spille. Verken hun eller noen av de andre norske kvinnene klarte å finne nettmaskene, og kampen endte 0-0. 

Spania: Irene Guerrero var ubenyttet reserve da Spania slo Danmark 2-0. I samme kamp kom Lucia Garcia inn fra benken og spilte de siste 25 minuttene. 

Irland: Aoife Mannion kom inn fra benken og spilte det siste kvarteret da Irland tapte 0-3 mot Sverige. 

Wales: Hayley Ladd og Gemma Evans spilte hele kampen for Wales i deres 1-1-kamp mot Ukraina. Saf Middleton-Patel og Olivia Francis var ubenyttede reserver. 

Japan: Hinata Miyazawa spilte fra start da Japan slo New Zealand 2-0. Hun ble byttet ut en halvtime før full tid. 

Powered by Labrador CMS