– Man må se det i et større bilde

Publisert Sist oppdatert

Etter fem strake seire gikk United på årets første tap da Fulham kom på besøk lørdag ettermiddag.

På pressekonferansen etter kampen måtte Erik ten Hag svare på om han føler at klubben er på rett vei etter et slikt tap.

– Dette var bare ett tap. Man må se det større bildet, og i det større bildet ser det veldig bra ut, mener United-manageren.

– Vi må komme oss igjen og få spillere tilbake i enkelte posisjoner fra skader, fordi da vil vi være mer i balanse. Det kommer også flere spillere med høyt potensial, som blir bedre, så vi er definitivt i riktig retning, fortsetter han.

Med tapet for Fulham er United hele åtte poeng bak Aston Villa på fjerdeplass med 12 kamper igjen av sesongen.

TAPTE TERRENG: Aston Villa økte avstanden ned til United lørdag. Tottenham ligger fortsatt tre poeng over, men de har en kamp til gode.

Fortsatt er det tre poeng opp til Tottenham på femte (som har en kamp mindre spilt), en plass som også potensielt kan gi Champions League-plass, og Ten Hag svarer følgende når han får spørsmål om det er realistisk å kvalifisere seg til den gjeveste europeiske klubbturneringen:

– Etter disse to månedene, å ha den tilnærmeringen ... vi har sett at vi har gjort det bra de siste månedene. Noen tilbakefall har det vært, også i dag, men vi burde og kunne vunnet denne kampen, fordi laget viste stor karakter.

På midtbanen hadde ikke akkurat Casemiro sin beste kamp, men etter at brasilianeren måtte ut med en hodeskade så United kanskje enda svakere ut.

Tapet av midtbanespilleren er noe Ten Hag peker på under pressekonferansen.

– Vi startet tregt i begge omganger, og i andre omgang var det definitivt et stort tap å miste Casemiro. Vi mistet stabilitet i laget og så slapp vi inn rett etterpå.

UTE MED HODESKADE: Casemiro måtte gi seg like etter hvilen. Like etterpå gikk Fulham opp i ledelsen.

Et lite lyspunkt var det i alle fall at unggutten Omari Forson fikk sin første Premier League-start.

Ten Hag mener 19-åringen gjorde en ok figur.

– Han gjorde enkelte ting bra, og jeg synes det var en akseptabel prestasjon. 

– Det er aldri lett, i hvert fall ikke når vi kom så tregt ut, men han var pålitelig i jobben sin.

Powered by Labrador CMS