Du kan gi din egen spillerbørs her med en gang, eller gå rett ned for først å se vår spillerbørs.

Sett din egen børs her:

André Onana – 5,5
Stod med to baklengs uten å ha fått gjort en eneste redning ved pause. Måtte i aksjon noen ganger etter hvilen, og denne gangen var det en pasning rett til motspiller som var hoved-beholdningen av fotarbeidet.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Tapte hodeduellen litt før 0-1, og var nærmeste mann på målscoreren som ble truffet før 0-2, men uten at jeg helt klarer å trekke ham noe særlig for det. I stedet var mitt inntrykk at han med noen få unntak nesten stengte sin side helt – og stod for flere fine gjenvinninger og gode offensive forsøk, selv om sluttproduktet manglet. Klarer han å legge til seg et sluttprodukt så snakker vi plutselig ordentlig europaklasse.

awb33

Raphaël Varane – 6,5 (ut mot Lindelöf 46)
Som regel god hver gang han ble satt i én mot én-dueller, og sterk klarering før en stor Forest-sjanse på 1-2.

Lisandro Martinez – 6,0
To ganger involvert i baklengsmål delvis tilfeldig mot Spurs, og det samme her på 2-2-målet. Ofte bakerste mann, men uten å bidra voldsomt før pause, men spilte seg opp etter hvilen, både i dueller og med ball.

Diogo Dalot – 5,0
Ga bort frisparket før 0-2, og United ble før pause om og om igjen spilt opp bak Dalot, som ble et yndet angrepsmål, og da hjelper det lite at han ofte var en viktig mann inne som ekstra midtbanespiller i periodene United dominerte. Det ble nemlig veldig lite ut av akkurat det.

Casemiro – 5,0
Satte 2-2, men det skulle bare mangle. Skulle selvsagt utliknet fra en meters hold på åpent mål etter Brunos corner, men feilet totalt. Ofte i en litt mer offensiv rolle i kampen, men uten at det ble noe særlig ut av det – og havnet litt for ofte i trøbbel på defensiven og med balltap for min smak.

marr2

Christian Eriksen – 6,0
Godt løp og avslutning til den viktige 1-2-scoringen, men slet ellers med å påvirke kampen i så stor grad som man kunne ønske seg at pasningsfoten hans gjorde i en kamp som denne.

Antony – 5,5 (ut mot McTominay 85)
En 1. omgang med et godt skudd og lite sluttprodukt, men så et fantastisk karakteristisk skudd mot bakre stolpe og et herlig forarbeid til Bruno etter pausen. Samtidig måtte Forest ta to gule kort for å stanse ham på overganger. Til tross for dette – for variabel for min smak. For ofte er han kun truende langt fra motstanders mål.

Bruno Fernandes – 7,5
Skjøt skuddet som var så viktig før 1-2, og skulle hatt en klink målgivende da Casemiro misbrukte headingen på åpent mål fra kapteinens corner. Så fantastisk frispark-variant og målgivende til 2-2, ordnet det røde kortet på Forest-spilleren med et deilig løp og bombesikker straffe til 3-2. Jeg synes selve prestasjonen var altfor variabel igjen også fra ham. Det gule kortet for klaging på toppen var også unødvendig, men man kan egentlig  ikke klage når han blir så avgjørende – og skulle vært enda mer avgjørende (les: Casemiro-sjansen og egen stor sjanse etter pause).

Marcus Rashford – 6,5
Fin målgivende til Eriksens 1-2-mål, men jeg synes ellers at han var direkte svak før pause. Så flott pasning til Bruno i forkant av 2-2 og skaffet straffen til 3-2. Dermed blir han også – som Bruno – langt på vei årsaken til at 0-2 blir til 3-2, selv om han fikk et kjempeminus for elendig defensiv forståelse og innsats før 0-1. Selve prestasjonen er klart under 6, men de viktige inngripenene trekker ham likevel opp som en av våre beste, fordi han ble en av de viktigste.

Anthony Martial – 4,5 (ut mot Sancho 60)
Spilte sin 300. kamp for United, men var egentlig aldri en trussel, og det som spiss for et lag som møtte en forsvarsmur. Tredje sist før 1-2, og et par nesten-forsøk etter pause, men det var tydelig at dette var en Martial uten kamptrening.

Victor Lindelöf – 5,5 (inn for Varane 46)
Løpt fra tidlig i 2. omgang, men ellers en prestasjon på det jevne, både i duellspillet og da han var mer fremover i banen.

Jadon Sancho – 5,5 (inn for Martial 60)
Gjorde sin del av jobben bedre enn det Martial gjorde, men samtidig ikke fantastisk i en siste halvtime som United først brukte til å få 3-2, før de så mistet kontroll med en mann mer.

Scott McTominay (inn for Antony 85) spilte for kort tid til å få krakter.