Mainoo-comeback da U19-laget tapte mot København

Kobbie Mainoo fikk sine første kampminutter siden skaden han pådro seg i oppkjøringskampen mot Real Madrid i sommer, da Manchester Uniteds U19-lag fikk besøk av København i UEFA Youth League.

Midtbanespilleren spilte fra start, før han ble tatt av i pausen i et bytte som skal ha vært planlagt i forkant.

Oppgjøret endte til slutt med 0-1-tap. Queyrell Tchicamboud ble danskenes helt med kampens eneste scoring i det 84. minutt.

Tapet sørger for at United står med tre poeng på tre kamper i gruppespillet, mens København tok et stort steg mot avansement med sin tredje strake seier og full pott så langt.

Bak danskene er imidlertid gruppe A fortsatt helt åpen, da også Bayern München og Galatasaray står med tre poeng.

U19: United 0-1 (0-0) København

UEFA Youth League
Leigh Sports Village

Mål: 0-1  Queyrell Tchicamboud (84)

Gult kort: Dan Gore (78)

Manchester United: Tom Wooster –  James Nolan,  Jack Kingdon (Victor Musa, 87), Willy Kambwala, Omari Forson – Kobbie Mainoo (Jayce Fitzgerald, 46), Dan Gore, James Scanlon (Shea Lacey, 69) – Ethan Williams, Ethan Wheatley, Ashton Missin (Louis Jackson, 75)

Ubenyttede innbyttere: Tom Myles, Finley McAllister, Ruben Curly

------------------------–––––––––––––––––

5´:  Emil Højlund er farlig fremme på et hjørnespark, men headingen plukkes uten nevneverdige problemer av sisteskanse Wooster.

15´:  Uniteds Ethan Wheatley spilles gjennom og runder keeper, men slurver når han skal forsøke å score fra spiss vinkel.

19´: Omari Forson danser seg inn fra venstrekanten og avslutter mot FCK-målet. Bortelagets keeper slår ballen unna.

32´: United ruller opp et fantastisk angrep, og James Scanlon får heade fra god posisjon. Avslutningen går dessverre for hjemmelaget utenfor.

36´: Forson får en god mulighet med pannebrasken, men headingen går over.

PAUSE 0-0

46´: Det er klart for andre omgang. Mainoo går ut i pausen. Inn kommer Fitzgerald.

55´: Jevn og tett de første ti etter hvilen. Foreløpig lite som tyder på noen målfest her.

69´: Dagens andre United-bytte. Scanlon går ut for Lacey. Kanskje kan den lovende 16-åringen sette fart på sakene?

75´: Ikke langt unna for Lacey. Drar seg innover og bøyer ballen like til side for mål.

75´: Dagens tredje United-bytte. Jackson inn for Missin.

78´: Gore pådrar seg Uniteds første gule kort for dagen.

84´: Så scorer København ved Queyrell Tchicamboud. 0-1.

87´: Kan Musa utrette noe i sluttminuttene her da? Kommer inn for Kingdon.