Marcus Rashford og Harry Maguire på trening.

The Athletic: – Rashford var ute på nattklubb både onsdag og torsdag

Maguire reiste med resten av troppen – Rashford ikke fotografert på vei til Wales

Publisert Sist oppdatert

SISTE: Lørdag kveld har det dukket opp nye rapporter om Marcus Rashfords Belfast-besøk fra The Athletic

Chris Wheeler i Daily Mail var blant journalistene som hevdet Rashford hadde besøkt en nattklubb onsdag kveld, dagen før United-spillerne uansett hadde treningsfri.

I en artikkel hevder The Athletic at engelskmannen også torsdag var ute på byen i den nordirske hovedstaden. Rashford skal deretter ha fløyet i et privatfly til Manchester fredag morgen.

Avisen hevder å ha sikre kilder på at angrepsspilleren var ute på to ulike nattklubber de to ulike kveldene.

Erik ten Hag sa fredag at Rashford sammen med Jonny Evans sto over treningen grunnet sykdom. 

Manchester United-troppen har lørdag kveld satt kursen mot Wales foran søndagens kamp i FA-cupen mot League Two-laget Newport.

Lokalavisen Manchester Evening News har på sedvanlig vis møtt opp på Manchester Airport for å se hvilke spillere som er med på flyet.

Der er det knipset bilder av både Harry Maguire, Lisandro Martinez og Casemiro. Evans, som fredag sto over treningsøkta på Carrington med sykdom, ble også fotografert.

Det ble imidlertid ikke Rashford, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka eller Altay Bayindir. Det er imidlertid ingenting som tyder på at de to sistnevnte ikke er med. Erik ten Hag har nemlig bekreftet at Bayindir skal vokte buret mot Newport.

Disse ble observert av Manchester Evening News lørdag kveld:

Tom Heaton, Diogo Dalot, Lisandro Martinez, Harry Maguire, Raphaël Varane, Jonny Evans, Casemiro, Christian Eriksen, Kobbie Mainoo, Scott McTominay, Amad Diallo, Antony og Rasmus Højlund.

Powered by Labrador CMS