Må klare seg uten toppscoreren 

Publisert Sist oppdatert

Lørdag er det klart for ukas andre kamp mot Crystal Palace når Roy Hodgsons mannskap på ny kommer på besøk til Old Trafford.

I tirsdagens 3-0-seier måtte Palace blant annet klare seg uten sin toppscorer Odsonne Edouard, og på fredagens pressekonferanse bekreftet Hodgson at spissen heller ikke blir med lørdag.

– Han har bare mistet én kamp, og det var Carabao Cup-kampen. Dette er den første ligakampen han mister.

FORTSATT UTE: Odsonne Edouard rekker ikke lørdagens Premier League-møte.

Edouard står for fire av Palace sine seks scoringer i ligaen så langt denne sesongen, i tillegg til én nettkjenning i ligacupens andre runde.

– Jeg er ikke redd for at han ikke skal bygge videre på sin gode start eller gjøre hva han har gjort når han kommer tilbake i laget, men dessverre kommer denne kampen akkurat litt for fort, og vi kan ikke risikere og gjøre denne muskelskaden verre.

– Det er avgjørelsen som er tatt. Den er en tøff avgjørelse når du trenger spillere, men jeg ville ikke tilgitt meg selv hvis vi hadde kastet ham inn i denne kampen ikke 100 prosent klar, og at han så hadde mistet flere kamper for flere skader. Fordi denne muskelskaden, som vi for øyeblikket kan håndtere, kan bli en av de skadene som setter folk på sidelinjen i opp til en måned.

Ikke lovende for Henderson

Ved siden av Edouard må Hodgson også blant annet klare seg uten Dean Henderson, som fikk sin debut for Palace mot United tirsdag, men så måtte ut med skade i første omgang.

– Han har vært på skanning. Den første skanningen var ikke veldig positiv, må jeg dessverre si, men han skal på en ny skanning om en ukes tid og kanskje er vi heldige om at de vil vise mindre skade enn vi så i den første. Men det så ikke ut som gode nyheter.

MER SKADETRØBBEL: Dean Henderson måtte kaste inn håndkleet mot gamleklubben sin.

Trolig blir det ikke mange endringer i troppen fra tirsdag, selv om noen av nøkkelspillerne som da startet på benken jo nå er ventet å starte.

– Ingenting har egentlig endret seg siden tirsdag. Vi har ikke fått noen tilbake, så det vil det bli mye av den samme troppen som vi tok til Manchester på tirsdag som vi tar dit i morgen.

Det betyr imidlertid at blant andre Jefferson Lerma, Michael Olise og Matheus França nok også mister oppgjøret.

Powered by Labrador CMS