Må klare seg uten to av nøkkelspillerne

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld er det duket for et gjensyn med Newcastle i ligacupen, når Tyneside-klubben kommer på besøk til Old Trafford i cupens åttedelsfinale.

Tirsdag formiddag holdt Eddie Howe pressekonferanse, og Newcastle-manageren legger ikke skjul på at laget hans ønsker å ta seg langt i cupen igjen.

– Vi har sjansen til å komme til kvartfinalen, og spillerne er svært motiverte. Både jeg, spillerne, trenerteamet og alle elsket erfaringen fra forrige sesong, sier Howe.

– Vi ønsker det igjen, men vi kan ikke undervurdere at det å reise til Old Trafford fortsatt er en av de største testene i fotball. Når kampen sparkes i gang vil vi være fast bestemt på å vinne, sier han.

SLIK GIKK DET SIST: Forrige gang lagene møttes i ligacupen var i fjorårets finale, da United vant 2-0.

Newcastle har hatt en noe varierende sesongstart, og kommer fra en 2-2-kamp mot Wolves i helga, etter at de tapte 0-1 for Borussia Dortmund i Champions League forrige uke.

– Det er en travel periode for oss, men vi ser frem til Manchester United neste. De er et topplag med toppspillere. 

– Vi må benytte oss av troppen vår. Vi har Arsenal og Dortmund like etterpå, så det ville vært dumt av oss å ikke bruke troppen - men vi kommer dit med en kampplan og for å kjempe.

På skadefronten forventer Howe å ikke ha tilbake noen som ikke var med mot Wolves.

Det betyr at blant andre Sven Botman og Alexander Isak er ute, i tillegg til Jacob Murphy, Elliott Anderson, Harvey Barnes og Sandro Tonali (suspendert).

UTE: Alexander Isak og Sven Botman går begge glipp av onsdagens kamp.
Powered by Labrador CMS