Sevilla-spiss Yousseff En-Nesyri feirer en scoring.

Lørdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Lørdag 23. november

08.30: United ser ifølge The Suns Steve Brenner (ikke avisas United-journalist) på Sevilla-spiss Youssef En-Nesyri. Ten Hag skal nemlig ha sendt speidere for å kikke på Sevilla-spissen som har scoret fem ganger på 12 starter i La Liga denne sesongen. Han skal være tilgjengelig for cirka 16 millioner pund.

08.25: Vi tar med her at Ole Gunnar Solskjær visstnok er aktuell for den ledige jobben i tyrkiske Besiktas. I så fall blir han lagkamerat med Eric Bailly, i klubben som ligger på 5. plass i Tyrkia. På sosiale medier nevnes det en mulig 1,5-årskontrakt.

Fredag 22. november

08.25: United-linkede Jean-Clair Todibo har blitt koblet til Tottenham den siste uka, men The Athletic skriver at det er tvilsomt at franskmannen vil dra til London-klubben i vinter.

08.15: Sofyan Amrabat skal være på ønskelista til Juventus i januar, hevder italienske TVPlay (her gjengitt av Sport Witness). Dersom en overgang til Torino-klubben skulle la seg gjøre den neste måneden, må imidlertid United gå med på å la ham dra seks måneder før låneavtalen går ut, samtidig som at Juventus må komme til enighet med Fiorentina. 

Torsdag 21. november

19.00:  TalkSport er ikke normalt sett de aller mest troverdige, men har torsdag nyheter rundt Mason Greenwood.  Det meldes at United ikke har noen planer om å ta angrepsspilleren tilbake til klubben og at det mest sannsynlige utfallet er at han blir i Getafe ut sesongen før et salg til en større klubb kan skje til sommeren. Det meldes blant annet om interesse fra både Barcelona og Real Madrid.

16.15:  United og Erik ten Hag skal være lunkne på tanken ved å gjøre Sofyan Amrabats lån permanent til sommeren, det skriver flere engelske medier torsdag. Mye av grunnen skal ifølge Daily Mail være marokkanerens manglende tempo og at Kobbie Mainoo sin inntreden i United-troppen gjør at behovet for den innleide midtbanespilleren vil bli mindre.

08.25: Bayer Leverkusen, RB Leipzig og Stuttgart er alle interesserte i å hente Jadon Sancho på lån, skriver 90min.com. Nettstedet melder også at det er Boussia Dortmund som er den mest sannsynlige destinasjonen for Sancho i januar om han drar på lån. 

08.15: Manchester United følger nøye med på situasjonen til Real Madrids japanske ving Takefusa Kubo. The Sun skriver at 22-åringen skal bli vurdert som en erstatter for Antony. Kubo står med seks mål og tre målgivende i La Liga denne sesongen.

Onsdag 20. november

15.10: Erik ten Hag ønsker at Raphaël Varane og Casemiro blir i Manchester United til i alle fall sommeren, skriver Rob Dawson i ESPN.

Situasjonen kan endre seg dersom en av dem eller begge aktivt gir beskjed om at de vil forlate klubben, men da vil Ten Hag i så fall ønske seg erstattere. 

07.55: Den tyske Sky-journalisten Patrick Berger skriver at Sergio Reguilón er en høyt prioritert spiller hos Borussia Dortmund i vinter. Bundesliga-klubben skal ha forhørt seg om mulighetene til å hente venstrebacken på et 6-måneders lån.

Reguilóns låneavtale med United går i utgangspunktet ut etter sesongen, men den kan avsluttes før den tid. 

Tirsdag 19. desember

20.47: Spanske Marca skriver at Casemiro har fått et «viktig tilbud» fra Saudi-Arabia. Flere medier har de siste dagene hevdet å kjenne til at brasilianeren er én av spillerne United vurderer å selge i det kommende overgangsvinduet.

Casemiro var gnistrende god i debutsesongen på Old Trafford, men midtbanespilleren slet med formen før han ble skadet i ligacupkampen mot Newcastle 1. november. Det er uklart når United venter å ha 31-åringen tilbake i aksjon.

13.30: Championship-klubben Preston har uttrykt ønske om å få hente Dan Gore på lån i januar, skriver Manchester Evening News. 19-åringen har ett innhopp på 29 minutter for Uniteds førstelag denne sesongen, i 3-0-seieren over Crystal Palace i ligacupen.

10.15: Tottenham har vært i samtaler om en mulig overgang for United-linkede Jean-Clair Todibo, melder blant andre football.london og Daily Mail. Sistnevnte avis skriver også at midtstopperen skal være åpen for en overgang til London-klubben.

08.15: Barcelona er villige til å lytte til bud på Raphinha, skriver den katalanske avisen Sport, som videre hevder at United vurderer å foreslå en byttehandel som involverer Jadon Sancho.

08.05: Ifølge den franske Le10Sport-journalisten Alexis Bernard er Manchester United, i tillegg til Liverpool og Manchester City, i stadig mer konkrete samtaler om en mulig overgang for den 18 år gamle midtstopperen Leny Yoro. Franskmannen har spilt fast for et Lille-lag som ligger på 4. plass i Ligue 1 denne sesongen, og notert seg for tre scoringer.

Mandag 18. desember

15.20: Matt Hughes i Daily Mail skriver i en såkalt «eksklusiv» sak at Uniteds fotballdirektør John Murtough skal ha vært i Saudi-Arabia for å forhandle frem salg av Casemiro, Raphaël Varane, Jadon Sancho og Anthony Martial.

Avisen skriver videre at Murtough ikke skal ha kommet til enighet om noen avtaler, men at det er planlagt for videre samtaler. Et salg av Jadon Sancho skal (ikke overraskende) være Uniteds øverste prioritet på overgangsmarkedet i januar.

13.00: De siste ukene har det florert rykter om en mulig United-exit for Raphaël Varane, som søndag spilte en gnistrende god kamp mot Liverpool. Samuel Luckhurst i Manchester Evening News hevder imidlertid å kjenne til at franskmannen ønsker å bli værende i klubben. 

Varanes kontrakt med United går ut sommeren 2024, men klubben har en forlengelsesopsjon på ett år.

12.30: RB Leipzig skal være interessert i å hente Jadon Sancho til klubben, men de potensielle lønnskostnadene på 20 millioner euro er en utfordring. Det skriver Bild.

Powered by Labrador CMS