Lettet Ten Hag: – Det er utrolig

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag og Manchester United kunne puste svært lettet ut da André Onana stoppet straffesparket fra Jordan Larsson langt inne på overtiden og sørget for at United vant 1-0 over København.

– Det er utrolig. En stor kveld, spesielt når vi får straffe imot helt på tampen, som ikke burde skje, men så får vi en strålende redning fra André, sier Ten Hag til TNT Sport etter kampen.

Selv om ikke United imponerte voldsomt, så kunne Ten Hag & co uansett juble for sin tredje strake seier.

– Sakte har vi funnet formen vår denne sesongen. Harry Maguire spilte en veldig bra kamp igjen, og André hadde også en veldig god redning rett etter pause, som var veldig viktig, sier Ten Hag.

UNITEDS STORE HELTER MOT KØBENHAVN: Harry Maguire og Andre Onana.

Han mener selv at United kunne fått en straffe i løpet av kampen.

– Vi fikk en så «soft» straffe mot oss, og jeg synes vi burde hatt en straffe på Rashford. Jeg vet ikke hvorfor det ikke er straffe.

– Men vi håndterte det, og det er et steg frem fra noen uker siden, da vi kom ut av rytmen når vi hadde noen tilbakeslag etter dommeravgjørelser.

– Nå beholdt vi roen etter en svak førsteomgang, og i den andre omgangen trappet vi opp og totalt sett skapte vi flere sjanser enn dem.

– Til slutt er seieren fortjent, selv om det var så vidt!

 På pressekonferansen etter kampen gikk Ten Hag enda dypere inn på hva han syntes om lagets opptreden.

– Den første omgangen var ikke bra. København var godt organiserte, det var vanskelig å skape sjanser, vi bygde ikke opp spillet ordentlig, så vi fikk ikke tempo i kampen.

– Den andre omgangen var bedre. Vi var bedre i oppbyggingen, vendte spillet mer og skapte flere sjanser.

Powered by Labrador CMS