Sir Jim Ratcliffe hilser på Katie Zelem og Millie Turner, 3. januar 2024.

THE GUARDIAN:

– Kvinnelaget må tilbake i midlertidige brakker i 2024/25-sesongen for å gi plass til herrelaget

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skal modernisere Carrington, og arbeidet på treningsanlegget kommer til å pågå i hele 2024/25-sesongen. 

Nå skriver troverdige Tom Garry i The Guardian at en konsekvens av dette arbeidet er at United-kvinnene må tilbake i midlertidige brakker – slik de hadde i starten på Carrington – slik at herrelaget kan bruke kvinnelagets bygning mens innendørsfasilitetene til herrene moderniseres.

LES OGSÅ: – Mary Earps på vei til PSG

I 2023 åpnet en moderne bygning som skulle huse kvinnelaget og akademilaget, men nå ser det altså ut til at det er herrelaget som vil ha prioritetstilgang til denne bygningen i 2024/25-sesongen.

Bilde av nye garderober for kvinnelaget på Carrington.
De nye kvinnelagsgarderobene på Carrington – som United-kvinnene tilsynelatende nå vil kastes ut fra i en periode.

Kvinnelaget vil bruke de samme banene og den samme kantinen som tidligere, men brakkebygningene vil inneholde garderober, rom til lagmøter, kontorplasser og fellesområder for kvinnelagets spillere og trenere.

Flere av kvinnelagets spillere og ansatte skal være skuffet, og en kilde tett på troppen sier til The Guardian at dette er enda en avgjørelse som bidrar til en økende følelse av at kvinnelaget ikke blir sett på som en prioritet i klubben.

United skal ha vurdert flere løsninger om hvor kvinnelaget skulle være denne sesongen, men konkluderte med at det beste ville være at de ble værende på Carrington, selv om det ikke blir i egen bygning.

Den offisielle supporterklubben har gått ut med en uttalelse om nyheten, hvor de sier seg skuffet.

Powered by Labrador CMS