Bilde av det nye bygget på Carrington.
Manchester United. Carrington.

Har investert 20 millioner pund: Nye fasiliteter åpnet på Carrington

Publisert Sist oppdatert

Manchester United offentliggjorde onsdag at de nå har åpnet nye såkalte elite-fasiliteter for kvinnelaget og akademiet på Carrington.

Det betyr at kvinnelaget omsider har fått på plass et helt eget treningsstudio, garderober, restaurant og rehabiliteringsområder, og selvsagt også kontorer for analyse og møter.

I samme bygg har også akademilagene fått plass, og også de har fått et eget treningsstudo., samt møte- og kontorlokaler.

– Vi ser alltid etter måter å forbedre fasilitetene våre på, og er glade for at planene nå har resultert i et strålende bygg som gjør at vi kan konkurrere mot alle andre treningsfasiliteter for kvinner i Europa, samtidig som det gir akademiet vårt en mulighet til å vokse, sier United-topp Collette Roche til manutd.com.

– Vi har nå det siste året investert mer enn 20 millioner pund på ulike fasiliteter, og dette bygget er et bevis på utviklingen vi gjennomfører for å gi lagene våre de beste muligheten til å lykkes, fortsetter hun.

Bilde av det nye spiseområdet for kvinnene på Carrington.
Spiseområde for kvinnene på Carrington.
Bilde av nytt treningsstudio for kvinnene på Carrington.
Treningsstudio for kvinnene på Carrington.
Bilde av nye garderober for kvinnelaget på Carrington.
Nye garderober for kvinnelaget på Carrington.

Tidligere United-hovedtrener Casey Stoney, som ikke var fornøyd med klubbens fasiliteter mens hun var i klubben (det skal også ha vært en av grunnene til at hun sluttet i jobben), ser også ut til å like det hun ser:

Powered by Labrador CMS