I forbindelse med at alle ansatte er samlet for faglig påfyll kommende uke er kundeservice stengt.

Henvendelser på kundeservice vil vi følge med på, men det kan ta noe lengre tid på å få svar.

Telefontiden er stengt. Nettbutikk er selvsagt åpen, og butikken i Bergen holder åpent som vanlig.

Fredag 16.februar er vi tilbake som vanlig.

Håper på forståelse for dette.

Fredag 9. februar

Kort Sancho-innhopp i Dortmund-seier

Jadon Sancho spilte ikke forrige helg grunnet en liten skade, men fredag kveld var han tilbake i Dortmund-troppen da de slo Freiburg 3-0.

23-åringen startet på benken, og ble først byttet inn i det 88. minutt.

Sancho var imidlertid ikke langt unna å øke til 4-0, da han ble spilt gjennom ute til venstre, men avslutningen alene med keeper var svak og gikk rett på Freiburgs sisteskanse.

Noen minutter senere var kantspilleren heller ikke langt unna da han nesten ble servert på blank kasse, men pasningen fra Julian Brandt ble akkurat for upresis for at Sancho kunne sette ballen i det åpne buret.

Seieren sørger for at Sancho & co står med 40 poeng på en 4. plass, 12 poeng opp til serieleder Bayer Leverkusen som møter toer Bayern München lørdag kveld.

Bekreftet: Her er Uniteds Premier League-tropp ut sesongen

Manchester Uniteds registrerte tropp for resten 2023/24-sesongen har blitt bekreftet av Premier League, uten at den inneholder noen store overraskelser.

Til tross for at troppen kan bestå av til sammen 25 spillere, har United denne gang registrert 21 spillere.

Spillere som Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho og Rasmus Højlund regnes som en del av U21-lista, og trengs derfor ikke å registreres i denne troppen.

Troppen:

Keepere: Andre Onana, Altay Bayindir, Tom Heaton*.

Forsvarere: Diogo Dalot, Jonny Evans*, Victor Lindelof, Harry Maguire*, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw*, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka*.

Midtbanespillere: Sofyan Amrabat, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Scott McTominay*, Mason Mount*.

Angrepsspillere: Antony, Anthony Martial, Marcus Rashford*.

Stjernen (*) bak enkelte av navnene betyr at de regnes som hjemmeproduserte (har kommet gjennom det engelske systemet).

Mather kan bli månedens PL2-spiller

Premier League har offentliggjort lista over spillerne som er nominert til utmerkelsen som månedens Premier League 2-spiller (U21-ligaen) i januar.

Der står Sam Mathers navn. Han scoret fire mål mot Norwich på Old Trafford i slutten av måneden, noe som var nok til å bli nominert.

Aston Villa ute av FA-cupen – tapte 1-3 for Chelsea

Unai Emerys Aston Villa er neste motstander for Manchester United i Premier League førstkommende søndag.

I omkampen i FA-cupens fjerde runde mot Chelsea fikk gjengen fra Birmingham seg en ordentlig smell. Conor Gallagher sendte gjestene i føringen med en flott avslutning etter elleve minutter, før Nicolas Jackson doblet for blåkledde ti minutter senere.

Etter sidebyttet hamret Enzo Fernandez inn Chelseas tredje scoring. På overtid reduserte Moussa Diaby for vertene, men det ble med det ene målet for Unai Emerys mannskap. Dermed avanserte Chelsea til 5. runde med 3-1-seier.

Mandag 5. februar

Nytt gult til Hannibal

Hannibal Mejbri fikk gjøre et innhopp etter 82 minutter i kampen mellom Rayo Vallecano og Sevilla. Etter bare tre minutter ble han tildelt et gult kort.

Det samme skjedde i debuten, hvor han ble vist det gule etter bare ett minutt.

Til tross for den tunge starten hans i La Liga, kunne han være med og juble for seier i mandagens kamp. Sevilla vant 2-1.

Utelatt fra troppen i Conference League

Donny Van de Beek er utelatt fra Eintracht Frankfurts tropp i Europa Conference League.

Nederlenderen har hittil fått tre kamper for det tyske laget, men var ubenyttet innbytter under helgens kamp mot FC Köln.

Hannibal starter på benken

Mandag kveld har Sevilla tatt turen nordover for å møte Rayo Vallecano i La Liga. Uniteds utlånte Hannibal starter kampen på benken. 21-åringen dro på lån for å få mer spilletid, men har ikke hatt en enkel start i den spanske ligaen. Om han gjør et innhopp i kveldens kamp gjenstår å se.

Flere kampdatoer bekreftet

Tidligere har Uniteds bortekamp mot City fått bekreftet ny kampdato, nå bekreftes også de tre resterende kampene United spiller i Premier League i mars. Alle de tre kampene blir spilt samme dag som de opprinnelig ble satt opp, men har fått nye klokkeslett.

Uniteds kamper i mars:

Manchester City (B): søndag 3. mars klokka 16:30

Everton (H): lørdag 9. mars klokka 13:30

Sheffield United (H): lørdag 16. mars klokka 16:00 (tidspunkt kan endres)

Brentford (B): lørdag 30. mars 21:00

Uniteds U21-lag har fått nok en mulighet til å spille på Old Trafford. De møter Liverpool 12. april klokka 20:30 i Premier League 2.