BEN JACOBS: 

– Klubbens hovedprioritet er å sørge for at Ashworth ikke går glipp av mer enn ett overgangsvindu

Publisert

For snaut halvannen måned siden gjorde Newcastle det kjent at sportsdirektør Dan Ashworth hadde valgt å løse seg fra sine arbeidsoppgaver i klubben.

Den ettertraktede 53-åringen ble samtidig ilagt en karanteneperiode som enn så lenge hindrer ham fra å ta en annen jobb.

En rekke engelske medier har de siste par ukene meldt at Newcastle krever en betydelig kompensasjonssum fra Manchester United dersom Ashworth skal få anledning til å fylle rollen som klubbens sportsdirektør med umiddelbar virkning.

Den summen skal Manchester United angivelig være uinteresserte i å betale, og i en oppdatering tirsdag skriver velinformerte Ben Jacobs at rødtrøyene forholder seg rolig i Ashworth-jakten.

– Det er fortsatt et spørsmål om «når». Manchester United vil ikke betale overpris, og de er forberedt på å vente. Klubbens hovedprioritet er å forsikre seg om at Ashworth ikke går glipp av to overgangsvinduer heller enn å nødvendigvis få han på plass før sommeren, skriver Jacobs.

Sir Jim Ratcliffe har i et intervju med Manchester Evening News, gjengitt av united.no, uttalt at han mener det er «absurd at en person som er så god i jobben sin skal gå arbeidsledig i halvannet år». Da rettet han samtidig kritikk mot Newcastles håndtering av situasjonen.

Ashworth har vært INEOS sitt førstevalg til å fylle rollen som ny sportsdirektør siden februar, og tirsdag skriver også Fabrizio Romano at det også er spørsmål om tid før Jason Wilcox ansettes i rollen som teknisk direktør i klubben.

Jason Wilcox er angivelig nære å bli ansatt som ny teknisk direktør i klubben.Powered by Labrador CMS