Klar dom fra Bruno: – Ikke bra nok

Publisert Sist oppdatert

– Det vi har gjort i Champions League har ikke vært bra nok. 

Det er den klare dommen fra kaptein Bruno Fernandes etter onsdagens 3-3-kamp mot Galatasaray, hvor United rotet vekk to tomålsledelser.

– Vi må kontrollere kampene våre. Det er ikke den første kampen som har vært som dette. Selv i København, jeg forstår at vi da hadde en spiller mindre, men vi måtte sikre et resultat på 3-2, sier Fernandes i samtale med TNT Sports.

Fernandes serverte Garnacho på 1-0 onsdag, før han selv doblet ledelsen med et kremmerhus.

SVÆRT LOVENDE START: Bruno Fernandes noterte seg for målgivende til Garnacho, før han selv banket inn 2-0.

Utover i kampen måtte han imidlertid se André Onana til slutt plukke tre baller ut av nettet, der sisteskansen nok må ta på seg skylden for minst to av dem.

Fernandes mener også at United burde avgjort kampen tidligere.

– Vi slapp inn veldig dårlige mål, og vi hadde altfor mange sjanser til å score enda et mål og avgjøre kampen, men vi var ikke kliniske nok.

– Vi slapp inn målene og det er ikke noe å gjøre med det. Vi kunne ha gjort det bedre på målene deres, men det er som det er.

HADDE INGEN GOD KAMP: André Onana.

Spesielt på tampen kom United til avslutning på avslutning, uten å makte en fjerde scoring.

– På slutten av kampen hadde vi fire muligheter til å score. Vi må strekke hendene opp og forstå at det noen ganger handler om å finne en annen pasning, finne spilleren som er fri og i den beste posisjonen, fremfor å ta sjansen selv.

– Vi må se etter det beste for laget først, og så kan vi se for oss selv, sier Fernandes.

Powered by Labrador CMS