Kan møte tvillingbrødrene på Old Trafford

Publisert

I august ble det kjent at United havnet i gruppe A i Champions League, blant annet sammen med FC København.

For Uniteds nye spiss, Rasmus Højlund, blir dette en kamp mot sine tidligere lagkamerater.

Højlund spilte 32 ganger for FCK, og scoret fem ganger, før han dro til Sturm Graz i januar 2022, etter å ha vært i klubben i to år.

Men til tross for at Rasmus Højlund ikke lenger spiller for FC København, er etternavnet fortsatt godt representert i den danske hovedstaden.

Rasmus har nemlig to yngre tvillingbrødre som er en del av klubben. Emil og Oscar født i 2005, har begge fått sine debuter for A-laget.

Emil spiller i likhet mer storebror Rasmus spiss, mens Oscar spiller på midtbanen.

Overgangen til Rasmus var stas for familien, men den eldste broren kan ikke forvente at hele familien alltid heier på han. Den ene broren holder nemlig med et annet Premier League-lag.

— Alle i familien holder med Manchester United bortsett fra meg. Jeg er veldig fan av Chelsea, sa Oscar Højlund til Campo.

— Jeg støtter ham og ønsker det beste for ham, jeg er utrolig glad i ham. Familien er bare utrolig stolt av ham, og jeg er utrolig stolt selv.

Oscar Højlund for det danske U18-laget i mai.

Oscar var ikke tilstede på Old Trafford da Rasmus ble presentert som United-spiller fordi han selv spilte med FC København.

FC København leder foreløpig den danske ligaen. I den første runden møtte FC København Lyngby. Da fikk begge tvillingene spilletid. Kampen endte 2-1 til København.

I følge Campo har det ikke skjedd siden 90-tallet at FC København har hatt et tvillingpar i troppen.

Rasmus har mulighet til å spille mot brødrene sine når United møter FC København i Champions League. 24. oktober møtes lagene på Old Trafford.

Powered by Labrador CMS