- Kan gjøre overraskende comeback mot Spurs

Før avreise mot Wigan virket det uaktuelt at Lisandro Martínez vil være tilbake mot Spurs. Tirsdag meldes det om at argentineren kan gjøre et overraskende comeback.

Publisert

Etter seieren over Wigan mandag kveld sa Erik Ten Hag at Christian Eriksen, Luke Shaw og Harry Maguire forhåpentligvis kan være med mot Tottenham på søndag.

Martínez og Casemiro kom tilbake i full trening forrige uke, men Ten Hag sa før avreise til Wigan at det kan ta flere uker før paret er i form til å spille igjen.

Tirsdag skriver imidlertid Daily Mail at det forstås som at Lisandro Martínez kan gjøre et overraskende comeback i oppgjøret mot Spurs. Det virker som at verdensmesteren sikter seg inn på søndagens kamp.

Argentineren har ikke spilt i United-drakt siden midten av september. Martínez trengte en ny operasjon i foten, etter skaden han påførte seg i løpet av sin første sesong i United.

United har slitt mye med skader denne sesongen, spesielt i forsvaret. Å få Martínez tilbake på banen kan føre til gode forsterkninger for laget for å klatre oppover på tabellen. 

Powered by Labrador CMS