Konfrontert med Varane-ryktene:

– Jeg vet ikke hva du snakker om

Publisert Sist oppdatert

Ryktene går om at forholdet mellom Erik ten Hag og Raphaël Varane ikke har vært særlig godt i det siste, og det blir til og med spekulert i at Varane kan komme til å forlate United allerede i januar. 

På fredagens pressekonferanse ble Ten Hag spurt om dette.

– Når det gjelder Raphaël Varane, så vet jeg ikke hva du snakker om. Det er rykter. Han er en veldig viktig spiller, men det er intern konkurranse, og slik skal det være i en toppklubb.

– Når en har to spillere som gjør det briljant – Raphaël Varane og Harry Maguire – så må en også ta et valg om den posisjonen.

LES OGSÅ: Dette sa Ten Hag om skadesituasjonen

Erik ten Hag på pressekonferanse, 20.10.2023.
TEN HAG: Bekreftet som ventet ikke noen splid mellom seg og Raphaël Varane.

Ten Hag fikk også spørsmål om suspensjonen som gjør at han må se søndagens kamp fra tribunen.

– En er ikke alltid enig i dømmingen, og jeg synes at mange avgjørelser denne sesongen har gått imot oss, men jeg må likevel akseptere det. Kanskje kan det være en fordel, siden jeg har bedre oversikt, smilte Ten Hag.

– En må definitivt oppføre seg på sidelinjen – selv når de gjør feil.

United-manageren ville ikke uttale seg om Evertons poengstraff. 

– Jeg kan ikke si noe, for jeg kjenner ikke detaljene om det. Jeg kan tenke meg at Everton-fansen er veldig sinte, sa Ten Hag.

Han er opptatt av at United ikke kan la Everton ta United på innsatsen selv om de har fått ekstra motivasjon av poengstraffen.

– Alt handler om oss selv. Jeg kan se på motstanderen at de er sinte, og det blir Evertons drivstoff. Vi må matche det, og de standardene, for hvis vi gjør det så har vi en veldig god mulighet til å vinne kampen.

Powered by Labrador CMS