Hayley Ladd under oppvarming, 12. november 2023.

Over 40 000 billetter solgt til søndagens Manchester-derby:

– Jeg tror det kommer til å bli en briljant kamp

Publisert Sist oppdatert

Forrige sesong tok United fire poeng på de to kampene mot Manchester City, og kommende søndag venter Uniteds lyseblå naboer på den andre halvdelen igjen. 

Overtidsavgjørelsen mot City i mai førte til ellevill jubel – det holdt liv i Uniteds gullhåp, og sørget for Champions League-kvalifisering – og også denne kampen blir viktig – og den blir foran vesentlig flere tilskuere. 

Kampen spilles nemlig på Old Trafford, og United meldte tirsdag at de har solgt over 40 000 billetter.

Etter en skuffende start på sesongen, så har United vunnet de to siste kampene med totalt 12-0 (7-0 og 5-0), noe som hjelper før en slik kamp. 

– Du kan føle at energien til alle bygger seg opp mot helga. Jeg tror alle har selvtillit, og er klare til innsats, sier Hayley Ladd, som selv scoret 1-0-målet i mai, men som nå er litt mindre sikker i startelleveren enn hun var da.

SENDTE UNITED I LEDELSEN I DET FORRIGE BYDERBYET: Hayley Ladd.

Ladd scoret også forrige gang United spilte på Old Trafford, i 4-0-seieren mot West Ham i mars, noe hun eventuelt også kan bruke hvis hun skal prøve å argumentere seg inn i elleveren.

Tilskuerrekorden på Old Trafford for kvinnelaget er 30 196, mot Aston Villa i desember i fjor, men United ser nå altså ut til å slå dette. Ladd tror det ville være verdt å ta turen til Old Trafford for å se dette derbyet.

– Folk går glipp av noe om de ikke involverer seg. Jeg tror det kommer til å bli en briljant kamp som er vel verdt å se.

Kampstart søndag er 17.30 (skandinavisk tid), og oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Sport (Danmark) og TV10 (Sverige) – i tillegg til på Viaplay.

Powered by Labrador CMS