Bruno Fernandes og Alejandro Garnacho intervjues etter Everton-kampen.
Bruno Fernandes og Alejandro Garnacho intervjues etter Everton-kampen.

– Jeg synes ikke han fortjente banens beste-prisen

Publisert Sist oppdatert

Mange fryktet bortekampen mot et såret Everton, som akkurat var trukket 10 poeng i ligaen og ville ha «blod» søndag.

Det var det til slutt ingen grunn til, etter en vill Garnacho-brasse, en Rashford-straffe og så en Martial-chip sørget for 3-0-seier.

Etterpå fikk Garnacho banens beste-prisen fra Sky Sports, men da var Bruno Fernandes klar nok.

– Jeg synes ikke han fortjente den, men ok, for målet, da, sa han og smilte da han overleverte prisen til spansk-argentineren.

LES OGSÅ: Her er vår børs - og du kan gi din egen børs øverst i saken

– Jeg har store forventninger til ham. Jeg gir ham godkjent for et strålende mål, men han er fortsatt ikke en fantastisk spiller. Han er imidlertid en spiller med en fantastisk fremtid. Han vet også at jeg støtter ham, men også at jeg kommer til å be om mer fra ham, fortsatte kapteinen.

Garnacho selv var åpenbart ikke helt komfortabel med å snakke engelsk på direkten, men sa dette:

– Jeg kunne nesten ikke tro det målet. Jeg så det ikke selv, men forstod det av reaksjonene fra tribunen. Det er en av de beste målene jeg har scoret, og blir kanskje en av sesongens beste, selv om vi bare er i november.

Garnacho scorer på brassespark mot Everton.

Fernandes var uansett fornøyd.

– Det er alltid tøft å spille her mot Everton, men prestasjonen vår var veldig bra. Ja, vi kunne i perioder spilt litt mer, spesielt de siste 20 minutter av 1. omgangen. Everton er også gode, direkte og sterke, men vi gjorde jobben.

Som kaptein valgte han også å gi fra seg straffesparket som ga 2-0 til Marcus Rashford.

– Fordi Marcus trenger mål, selvtillit og også er en glimrende straffetaker. Jeg var 100 prosent sikker på at han skulle score, og det handler jo ikke om hvem som tar straffene. Det handler om at de scores på. Marcus gjorde også det. 

United har slitt med scoringer blant de offensive spillerne denne sesongen, men mot Everton ble det plutselig mål på tre av dem. 

– Og kantspillere og spisser vil jo score hele tiden. De trenger å score, og du så det på Marcus etter scoringen, at da utfordret han alle. Han scoret 30 mål forrige sesong. Da er forventningene høyere denne sesongen, men da handler det igjen om å score mål slik at folk igjen også kan si at han er verdensklasse.

Kapteinen mener at det nå handler om å få en rekke med seirer.

– Du så samholdet i gruppa også i sesongstarten, men da kom ikke resultatene. Det forventes jo også at man vinner alt, men samholdet er der. Nå handler det bare om å få tilbake resultatene, sier Fernandes om det som altså kan være nøkkelen til en bedre sesong også prestasjonsmessig.

Powered by Labrador CMS