TEN HAG FØR BOURNEMOUTH-KAMPEN: 

- Jeg ser etter seiere for laget, ikke «månedens manager»-utmerkelser

Erik ten Hag roser både Harry Maguire og Alejandro Garnacho etter utmerkelsene de to fikk fra Premier League. Hans egen utmerkelse som månedens manager toner han imidlertid ned. 

Publisert Sist oppdatert

Ikke alt har gått på skinner denne høsten for Ten Hag og United denne sesongen. 

For å si det forsiktig. 

Likevel har resutatene blitt merkbart bedre i det siste, og United er blant formlagene i Premier League. 

Harry Maguire trasker inn mot spillerinngangen på Old Trafford.
I FORM: Harry Maguire har gått fra benketilværelse til fast plass på laget denne sesongen.

For å underbygge den gode perioden til laget ble Harry Maguire kåret til månedens spiller i november, mens Alejandro Granacho vant prisen for månedens beste mål. 

- Han (Maguire, red anm) fortjener det virkelig. Vi vet han hadde en tøff fjorårssesong, men han kjempet seg tilbake på laget og nå spiller han veldig bra. Han er en leder i laget og forsvarer seg godt. Han er bare den tredje midtstopperen i United som vinner denne utmerkelsenog det sier mye om formen hans og karakterstyrken hans, sier Ten Hag i sitt kampdagsintervju med MUTV. 

Det var praktisk talt uunngåelig at Alejandro Garnacho ikke skulle vinne månedens mål etter brassesparket mot Everton, men Ten Hag sier det er mer i vente fra den formsterke argentineren. 

- Jeg sa umiddelbart etter kampen at det var årets mål. Garnacho har vist en hunger etter å score mer, men dette målet var helt spesielt, smiler Ten Hag. 

ÅRETS MÅL: Erik ten Hag mener det skal mye til for at ikke Alejandro Garnachos brassespark mot Everton blir årets mål i Premier League.

I likhet med United har lørdagens motstander Bournemouth for alvor fått opp dampen etter en treg start. 

Andoni Iraolas mannskap måtte vente helt til slutten av oktober og hjemmekampen mot nyopprykkede Burnley før den første trepoengeren var i boks. Men nå står laget med tre seire og én uavgjort på de siste fire kampene.

Ten Hag er klar på at United ikke vil ta lett på oppgaven mot laget fra sørkysten.

- Bournemouth er i god form. Vi må være på vårt beste. Alle slår alle i Premier League så du må være klar for det neste slaget. Du har ikke mye tid på å forberede seg, men du må gjøre det. Vi kan ikke gjøre det med elleve spillere. Alle må være klare, påpeker Ten Hag. 

United tok storeslem i Premier League-kåringene i november. I tillegg til Maguires og Garnachos priser, vant også Ten Hag utmerkelsen som månedens manager i november. 

- Det er et bevis på at det vi gjør fungerer, men hva sesongen samlet sett angår, vinner du ingen troféer i november. Vi må bygge videre på denne prosessen. Personlig ser jeg etter seire for laget, ikke månedens manager-utmerkelser.

Powered by Labrador CMS