– Jeg pekte på Manchester Uniteds garderobeproblemer og ble utestengt

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag var Manchester Evening News' Samuel Luckhurst en av journalistene som ble utestengt fra pressekonferansen med Erik ten Hag i forkant av Chelsea-kampen.

Bakgrunnen var artikler som har blitt skrevet om at flere spillere har mistet tillit til Erik ten Hag, uten å gi klubben mulighet til å kommentere saken.

I et lengre innlegg med overskriften «jeg pekte på garderobeproblemer og ble utestengt», forteller Luckhurst om sin side av saken som United-journalist for lokalavisen.

– Vi blir beskyldt for å være negative. Ironien er at spillere, spillernes familiemedlemmer, managere, fans og presseansvarlige oftere kommer med det negative.

– Ved å utestenge journalister fra pressekonferanser viser United effektivt en forakt overfor supportere, fordi vi stiller spørsmål på deres vegne. 

– Under hver United-manager etter Ferguson, har enkelte spillere vært snakkesalige når resultatene ikke går veien, og historiene hentes fra journalister som jobber med å dekke det. Det er kravet fra desken vår: å gi innsikt og å informere.

Luckhurst mener United heller må få bedre kontroll på de på innsiden av klubben som kommer med lekkasjer, og sikter blant annet til selskaper som noen av spillerne er en del av.

– «Samholdet» Ten Hag snakker om er ikke fullstendig og garderoben trengs fortsatt å desinfiseres. Som en kollega som fikk tillatelse til å komme på Carrington tirsdag sa til Ten Hag, journalister «finner ikke bare på ting».

– United ble mobbet av Newcastle på søndag og noen journalister føler at United har prøvd å mobbe dem en historie som ble skrevet i god tro. De vil ikke lykkes, avslutter Luckhurst.

Les hele innlegget her.

Powered by Labrador CMS