– Jeg må steppe opp!

Publisert Sist oppdatert

Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo satte resten av United-spillerne i skyggen i søndagens seier over Everton, inkludert kaptein Bruno Fernandes.

– Vi er selvsagt veldig glade for dem. Vi vet at alle de unge spillerne ønsker å spille og komme i din posisjon, så jeg som en eldre en må steppe opp og gjøre jobben min! Hvis ikke vil de ta plassen min, sier Fernandes til PA agency news etter kampen.

Om Mainoo: – En spesiell spiller

I en alder av 18 startet Mainoo sin første Premier League-kamp - hvor han løste den defensive midtbanerollen på strålende vis.

– Jeg snakker alltid om Kobbie. Jeg synes også han er en spesiell spiller, sier Fernandes.

– Folk vil jo ikke snakke så mye om ham som de vil om Garnacho, fordi Garnacho scorer mål, har målgivende og alt. Men hva han bidrar med og gir laget, det vet alle i laget, fortsetter han.

Fernandes mener Mainoo har gode eksempler å se til i United-laget.

– Han har strålende spillere foran seg som han kan lære av, fordi han spiller med en av de beste i verden som Casemiro, og også Sofyan (Amrabat) som spiller i den posisjonen er veldig bra. Han lærer mye fra dem.

LEVERTE VARENE PÅ MIDTBANEN: Kobbie Mainoo.

Om Garnacho: – Ser på for mange Cristiano-klipp

Det var imidlertid Garnacho som fikk banens beste-pris fra Sky Sports, etter å ha levert en av tidenes Premier League-scoringer.

Fernandes var ikke nødvendigvis enig i at Garnacho var banes bestemann, men han var uansett naturligvis godt fornøyd med argentinerens bidrag.

– Målet var utrolig - fra en helt annen verden.

Garnacho har aldri lagt skjul på sin begeistring for Cristiano Ronaldo, og feiret også scoringen på kjent Ronaldo-vis.

– Han ser trolig på for mange Cristiano-klipp! Vi vet alle at han er en stor fan. Det er imidlertid fortsatt en lang vei å gå for å bli som Cristiano, men han tar steg.

– Han ønsker å bli noe spesielt i fotballverdenen og han har egenskapene til å bli det, men han må gjøre mer enn det målet!

Powered by Labrador CMS