Sofyan Amrabat i samtale med Sky Sports etter 3-0 mot Crystal Palace i ligacupen. September 2023.
Sofyan Amrabat i samtale med Sky Sports etter 3-0 mot Crystal Palace i ligacupen. September 2023.

– Jeg kan stå i mål hvis det er det Ten Hag ønsker

Publisert Sist oppdatert

United tok seg enkelt videre til 4. runde av ligacupen, etter en særdeles komfortabel 3-0-seier hjemme mot Crystal Palace tirsdag kveld.

Alejandro Garnacho, Casemiro og Anthony Martial scoret målene, mens Sofyan Amrabat imponerte i debuten fra start og Dan Gore fikk sin United-debut på sin egen 19-årsdag.

Etterpå oppsummerte Amrabat selv som følger: 

Se høydepunktene fra kampen her:

– Jeg synes dette ble en perfekt kveld. Vi spilte veldig bra, resultatet, som er det viktigste, ble 3-0 og jeg fikk selv én time med spilletid, begynte han.

– Jeg har jobbet for å oppnå dette helt siden jeg var et barn, i hele livet mitt og da er det utrolig å få spille her. I dag var det også en tirsdag, men likevel var det fullt hus. Det var helt fantastisk, akkurat som jeg drømte om som barn.

Han lo først da Sky Sports-reporteren spurte om plasseringen som venstreback.

– Jeg sa til manageren at jeg spiller der han trenger meg, der laget trenger meg, også hvis det betyr keeperplassen. Denne gangen ble det venstreback, men jeg hadde en ganske fri rolle, var også ganske mye på midtbanen, så det var bra.

– Jeg er jo ikke en normal venstreback, som liker å ligge ute på linjen. Jeg liker å ha ball, men jeg gir laget en ekstra mulighet der - og i dag gikk det ok.

– Men du ønsker deg egentlig til midtbanen?

– (smiler) Som jeg sa, jeg spiller der treneren ønsker at jeg skal spille. Ja, jeg er en midtbanespiller, jeg foretrekker å spille på midtbanen, men jeg spiller der laget trenger meg.

Sofyan Amrabat i aksjon med ballen mot Crystal Palace.
GOD DEBUT: Sofyan Amrabat.

– Nå fikk vi en viktig seier mot Burnley, vi viste personlighet, men i dag ville vi også glede fansen. Nå håper jeg bare at det kan fortsette som dette, sa han.

Spørsmålet gjenstår likevel. Hvor bra var dette? Hvor mye bedre kan det bli for en spiller som fikk sine første minutter for hele sesongen helt på tampen mot Burnley.

– Jeg er fortsatt ikke på mitt beste nivå, noe som er normalt siden jeg ikke fikk den perfekte oppkjøringen. Nå har jeg trent veldig hardt de siste to ukene for å bli klar, men man trenger rett og slett spilletid. Det er det som vil gjøre deg gradvis sterkere og bedre.

– Nå var det én time, men jeg håper det blir mer enn det de neste ukene, sier han.

Powered by Labrador CMS