antony260823t

– Jeg har aldri angrepet, og jeg vil aldri angripe

Publisert Sist oppdatert

Antony anklages for voldelige angrep mot tre kvinner, og ble derfor fjernet fra den brasilianske landslagstroppen.

Kantspilleren har blitt intervjuet om det hele på brasiliansk TV, og der gjør han som i tidligere uttalelser: nekter for at anklagene stemmer.

Antony vedgikk at han hadde hatt et «noe turbulent» forhold til eks-kjæresten som nå anklager ham, og sier at det var sjalusi fra begge parter, men han nektet for at han noen gang har gått til fysisk angrep på en kvinne.

– Jeg er 100% sikker på at jeg aldri har rørt en kvinne. Og jeg vil komme med bevis. Folk vil få se sannheten. Jeg har aldri angrepet, og jeg vil aldri angripe. Jeg er sikker på at jeg aldri har begått fysisk vold. Verbal vold… jeg fornærmet henne, og hun fornærmet meg også. Det skjedde fra begge sider. Men aldri fysisk vold, hevder Antony.

Han nektet ellers for at han hadde stanget og slått eks-kjæresten på et hotell i Manchester, eller angrepet henne mens hun var gravid, eller truet med å kaste henne ut av en bil. 

I tillegg avviste han at han var grunnen til det blødende hodet mange nok har sett bilder av, eller kuttet i fingeren som det blir påstått at kom etter at eks-kjæresten forsvarte seg da han kastet et glass mot henne i mai, eller at han skal ha vært skyld i at et brystimplantat skal ha blitt ødelagt.

Antony ble også spurt om han fryktet at kontrakten med United kunne bli terminert.

– Jeg har ikke vært inne på den tanken. Jeg vet hva sannheten er, og sannheten vil komme frem.

Powered by Labrador CMS