– Jeg håper ikke - jeg er sikker!

Publisert

Erik ten Hag måtte se sine menn gå på et 1-0-tap for Newcastle lørdag kveld, i en kamp vertene må sies å ha vært et hakk bedre på det aller meste som foregikk ute på matten.

Nok et tap mot en motstander borte mot et lag på øvre halvdel av tabellen.

På pressekonferansen med Ten Hag etter kampen handlet det første spørsmålet hvorfor United ikke har vunnet en bortekamp mot et topp 8-lag på over to år.

– Jeg ventet på det spørsmålet. Det er alltid noen problemer, og jeg vet at det er deres jobb å se det. Om det handler om hjemmeform, om det er borteform, og nå har vi dette som vi må komme oss over. Det er imidlertid sannheten, men i dag må vi gi honnør til Newcastle, sier Ten Hag.

Nederlenderen valgte å gi Anthony Martial sjansen på topp fremfor Rasmus Højlund - et grep han ikke lyktes nevneverdig med.

Underveis i den første omgangen ble Ten Hag rapportert å ha en liten opphetet diskusjon med franskmannen fra sidelinjen, uten at United-sjefen vil gå nærmere inn på hva det handlet om.

– Det handler ikke om Anthony Martial. Det handler om laget. Du prøver å skape energi i laget, du prøver å få en reaksjon fra laget. Når det er en vanskelig periode er du som trener kanskje mer aggressiv i stilen, og det er normalt, forklarer Ten Hag.

Marcus Rashford var en annen som igjen hadde en dårlig dag på jobben.

– Marcus investerer mye, vi støtter ham og han vil komme tilbake i form. Han har all vår støtte, sier Ten Hag.

UTE AV FORM: Marcus Rashford.

Både på pressekonferansen og i intervjuene rett etter kamp varslet Ten Hag at han må ta en liten alvorsprat med spillerne sine

Nederlenderen er imidlertid ikke i tvil om at de vil slå tilbake.

– Jeg håper ikke - jeg er sikker! 

– Vi har sett gode prestasjoner den siste uka mot Everton og Galatasaray. Du ønsker alltid at hver kamp skal være perfekt. Når du har så mange kamper i en kort periode, kan du også ha en mindre god prestasjon. Nå må vi reise oss.

Powered by Labrador CMS