Ten Hag: - Må ta en prat med spillerne mine om denne kampen

Erik ten Hag sier Newcastle vant fortjent og varsler en alvorsprat med spillerne sine etter tapet på St. James´ Park.

Ten Hag var en slagen og noe ordknapp mann etter tapet mot Newcastle.

Nå varsler Ten Hag at han må ta en alvorsprat med spillerne etter den slette innsatsen.

- Jeg må snakke med spillerne mine om denne kampen. Vi skal analysere kampen, men også fokusere på å se fremover, sa en tydelig skuffet Ten Hag til TNT.

Newcastle startet kampen i sprengkulden klart best. Hjemmelaget produserte sjanser på løpende bånd og Luke Shaw og Harry Maguire var lenge svært solide i Uniteds midtforsvar og helt avgjørende for at det stod 0-0 etter de første 45 minuttene.

- Det var en tøff 1. omgang for oss og vi var tilfredse med å gå til pause med 0-0. Vi må gi kreditt til Newcastle som spilte bedre enn oss og vant fortjent, erkjente Ten Hag etter kampen da han snakket med MUTV.

Dessverre startet ikke andreomgang stort bedre og Uniteds midtbane ble tidvis løpt og kjempet i senk av Newcastle. Samtidig må det sies at midtbanen fikk minimalt med hjelp av angrepsspillerne og særlig Anthony Martial og Marcus Rashford hadde en elendig kamp.

Kampens eneste scoring kom etter 55 minutter da Kieran Trippier fant Anthony Gordon på bakerste stolpe og Gordon kunne enkelt ekspedere ballen i det åpne målet da han rev seg fri fra Aaron Wan-Bissaka.

Wan-Bissaka hadde en livreddende blokk litt senere og Manchester United maktet å etablere et visst press mot slutten og hadde ballen i mål, men det ble korrekt annullert for offside på Harry Maguire.

- Vi hadde sjanser med avslutningen til Reguilon, og det annullerte målet, men Newcastle fortjente å vinne, sier Ten Hag.

Tapet mot Newcastle gjør at United ramlet ned til 7. plass på tabellen og onsdag venter Chelsea i en kamp United simpelthen må vinne for å ha heng på topplagene.