- Jeg gjorde bare jobben min

Keeperhelten reddet alle tre poengene med strålende strafferedning

Publisert Sist oppdatert

United vant knepent 1-0 mot FC København på Old Trafford i det som ble en svært dramatisk avslutning på kampen. 

Bortelaget fikk straffe fem minutter på overtid og det som var kampens siste spark på ballen. 

Da Jordan Larsson gikk frem for å ta straffen var det nok mange som tenkte at Uniteds Champions League-sesong skulle være over allerede etter tre kamper, men André Onana ville det annerledes. 

Med en strålende strafferedning reddet den kamerunske sisteskansen alle de tre poengene og ble den store helten sammen med målscorer Harry Maguire.

Like etter kampslutt stormet journalistene bort til de to United-spillerne og de stilte til intervju med rettighetshaver TNT Sports hvor de begge var i strålende humør, samtidig som Maguire pekte på at dette var en spesiell kveld for hele klubben da han fikk spørsmål om seieren var for avdøde Sir Bobby Charlton.

- Definitivt. Det var dette som var meningen. Det var meningen at vi skulle komme ut av kampen som vinnere og seieren er dedikert til Sir Bobby og hans nærmeste.

- Jeg er veldig stolt og fornøyd med hvordan jeg har stått i de siste 6 til 12 månedene. Nå har jeg endelig fått muligheten og jeg ønsker å være her for å hjelpe laget til å komme tilbake hvor det skal være.

Om vi ser på kampen så mener Maguire at United burde avgjort kampen tidligere.

- Vi skulle avgjort kampen med å få vårt andre. Første omgang var veldig dårlig, men vi kom ut og gjorde det bedre i andre omgang hvor vi hadde utallige kontringsmuligheter og ga dem få sjanser. Så stod jo mannen ved siden av meg (André Onana) opp og gjorde en avgjørende redning.

Keeperhelten snakket også litt mer rett fra leveren i sine svar.

- Jeg er veldig glad for seieren og er fornøyd med hvordan vi gjennomførte kampen. Harry scoret et viktig mål. 

- Vi er Manchester United, en stor klubb med gode spillere. Det er bare et spørsmål om tid før det løsner og vi skal nå fortsette som dette. Det har jeg ingen tvil om.

Om strafferedningen hadde kameruneren følgende å si.

- Jeg gjorde bare jobben min. 

Powered by Labrador CMS